Serier | Nyheder

'Cobra Kai' er tilbage med første officielle trailer til 4. sæson

AfDaniel Lindekilde Engberg
10. december 2021
Foto: Cobra Kai/Curtis Bonds Baker/Netflix

Del artikel

Kampen fortsætter i 'The Valley', men holdene er ikke som vi kender dem fra de tidligere sæsoner af Cobra Kai.


Cobra Kai er efterfølgeren til Karate Kid filmene tilbage fra 80'erne. I denne serie følger vi Johnny (William Zabka (skurken fra den første film) der befinder sig i dødt løb. Efter at genstarte Cobra Kai karate dojo'en finder han ny mening med tilværelsen og en protege i form af Miguel (Xolo Maridueña).

Daniel LaRusso (Ralph Macchio) er imidlertid ikke glad for at Cobra Kai er vendt tilbage og vil gøre alt for at stoppe den. Sådan så det ud i starten af serien, men efter tre sæsoner står det lidt anderledes til. John Kreese (Martin Kove) er vendt tilbage og har overtaget Cobra Kai. Johnny og Daniel har indgået en i hvert fald midlertidig alliance, og endnu en skygge fra fortiden ulmer.

Se traileren




Holdene er tilbage og skal gøre sig klar til den næste turnering, og balancere alle de personlige forhold og intriger på samme tid. De lader op til at blive den største sæson af Cobra Kai endnu.

Cobra Kai sæson fire har premiere på Netflix d. 31. december 2021.

LÆS OGSÅ: Kommende serier: 2022 bliver det hidtil største serieår

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Få fejl adskiller ny sæson af 'What We Do in the Shadows' fra de to forrige

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omNetflixCobra Kai

Andre Serier | Nyheder