Serier | Nyheder

’His Dark Materials’ sæson 2 får premieredato

AfBuster Kristensen
14. oktober 2020
Foto: His Dark Materials sæson 2/HBO Nordic

Del artikel

Sæson 2 til den populære fantasy-serie His Dark Materials får premiere i næste måned.


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/10/unnamed-12.jpg
Foto: His Dark Materials sæson 2/HBO Nordic

Fans af det storslåede fantasydrama His Dark Materials kan godt finde kalenderen frem og begynde at nedtællingen. Seriens anden sæson er nemlig lige på trapperne, og HBO Nordic har netop offentliggjort, at første afsnit får premiere på streaming-tjenesten den 17. november i år.

Serien, der bygger på den populære bogserie Det gyldne kompas af Philip Pullmann, havde premiere på første sæson i efteråret 2019, og gik straks rent ind hos fantasy- og adventure-fans verden over. Sidenhen satte COVID-19 en midlertidig stopper for den nye sæson, der måtte udskydes.

LÆS OGSÅ: His Dark Materials: Se teaseren til sæson 2

Tidligere i år offentliggjorde HBO, der har produceret serien i samarbejde med BBC, en teaser, der løftede sløret for lidt af, hvad seriens fans kan forvente. Samtidig kunne vi på Vi Elsker Serier berette, at en tredje sæson allerede er i støbeskeen ifølge seriens hovedforfatter og producer.

’His Dark Materials’ dykker dybere ned i mørket


His Dark Materials

Rollelisten i den nye sæson tæller mange velkendte ansigter, og hovedrollerne besættes igen af Dafne Keen (Logan) som Lyra, Amir Wilson (The Letter for the King) er Will, James McAvoy (X-men) spiller Lord Asriel og Ruth Wilson (Luther, The Affair) er tilbage som Mrs. Coulter. Serien byder også på nye, prominente navne som Andrew Scott, der er kendt som skurken Moriarty i Sherlock.

LÆS OGSÅ: Nye serier på HBO Nordic i oktober: The Walking Dead, En mand der hedder Ove-forfatter og Susanne Biers miniserie

Anden sæson af His Dark Materials får premiere den 17. november og består af syv afsnit, hvoraf der udkommer ét om ugen.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af His Dark Materials

Del artikel

Andre Serier | Nyheder