Serier | Nyheder

Nye serier på HBO Nordic i oktober: The Walking Dead, En mand der hedder Ove-forfatter og Susanne Biers miniserie

AfLisa Bak Nielsen
28. september 2020
The Undoing / Foto: Niko Tavernise / HBO Nordic

Del artikel

Få overblikket over, hvilke nye serier du kan se på HBO Nordic i oktober 2020.


Stranger Things

The Good Lord Bird, miniserie
Ethan Hawke, der både er en Oscar- og Golden Globe-nomineret skuespiller (for bl.a. Boyhood og Training Day), spiller rollen som John Brown i The Good Lord Bird. Miniserien er baseret på bogen af samme navn.

I The Good Lord Bird skal vi en tur til Kansas i 1859, hvor vi møder drengen Onion (Joshua Caleb Johnson), som er tidligere slave. Onion bliver ved et tilfælde en del af John Browns familie, der ihærdigt kæmper imod slaveriet i datidens Kansas.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Euphoria udmærker sig som et tryllebindende råt ungdomsdrama

Serien er en historisk dramafortælling om slaveri og vold i tiden, der i dag bliver kaldt for Bleeding Kansas, hvor volden hærgede i Kansas, USA. Udover Hawke består rollelisten bl.a. af Hubert Point-Du Jour (Blindspot), Nick Eversman (Once Upon a Time) og Crystal Lee Brown (Mindhunter). Desuden er det lysende talent Maya Hawke (Stranger Things) også at finde på rollelisten sammen med sin far Ethan Hawke.

The Walking Dead, sæson 10
Vi nærmer os enden på den dystopiske fortælling om tiden efter zombieapokalypsen. Det er meldt ud, at serien slutter med en 11. sæson i 2021. Til oktober kan du heldigvis glæde dig til at se seriens 10. sæson på HBO Nordic.

I sæsonen kæmper den tilbageværende gruppe med konsekvenserne efter den dramatiske afslutning i seriens niende sæson. The Whisperes lurer stadig derude, så alle må igen holde et vågent øje for at overleve.

LÆS OGSÅ: The Walking Dead: Sidste sæson på vej

Mange af seriens hovedpersoner er gået tabt i kampen mod zombies og andre frygtindgydende farer, men vi har heldigvis stadig karakterer som Daryl (Norman Reedus), Michonne (Danai Gurira) og Carol (Melissa McBride), som vi kan glæde os til et blodigt gensyn med.

Fear the Walking Dead, sæson 6
Oktober bliver zombie-måned på HBO Nordic, for vi får nemlig også en ny sæson af The Walking Dead spinoff-serien Fear the Walking Dead.

I denne serie følger vi en splittet og dysfunktionel familie, der kæmper for overlevelse i en verden, hvor zombieapokalypsen har overtaget livet. Her er det kun den stærkeste, der overlever, og den splittede familie må lære at stå sammen for at overleve. Men kan de lægge fortiden bag sig, når det gælder?

LÆS OGSÅ: Surf, sex og bromance: Interview med Aske Bang og Allan Hyde fra Cold Hawaii

Serien er skabt af bl.a. Robert Kirkman, som også står bag The Walking Dead. Fear the Walking Dead giver os seere et nyt perspektiv på konsekvenserne af apokalypsen, og hvordan den påvirker livet i byer som bl.a. Los Angeles, Californien og Mexico.

Beartown, sæson 1
Ishockey er den helt store stolthed i den svenske by Björnstad, hvor den lokale helt Peter Andersson (Ulf Stenberg) vender hjem for at træne det lokale juniorhold.

Hele byen regner med, at det lovende hold kan bære byens fremtid mod lysere tider, men en forbrydelse sætter hele byen på prøve. Her bliver holdets stjernespiller anklaget for den frygtelige forbrydelse, der traumatiserer en ung pige og skaber tumult i den lille by.

LÆS OGSÅ: Raised by Wolves og The Undoing: 8 serier vi kan glæde os til på HBO Nordic i resten af 2020

Serien er baseret på svenske Fredrik Backmans bestseller fra 2016, der også er et internationalt hit. Fredrik står desuden bag succesen En mand der hedder Ove, der også er filmatiseret. Bogen bag serien blev kritiseret i USA pga. de meget grafiske scener, som nogle beskrev som vulgære. Der er derfor lagt op til en stærk og spændende fortælling i denne nordiske serie.

The Undoing, miniserie
Grace Fraser (Nicole Kidman) og Jonathan Fraser (Hugh Grant) lever det perfekte liv på Manhattan sammen med deres søn.

På bare en enkelt nat ser de dog deres liv smuldre, da et dødsfald og dystre afsløringer bryder deres perfekte tilværelse og ændre deres liv for altid. Det får store konsekvenser for især Grace, der må starte et helt nyt liv.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Imponeret over I May Destroy You

Rollelisten byder på imponerende navne, der udover Kidman og Grant også tæller Donald Sutherland (The Hunger Games) og Sofie Gråbøl (Forbrydelsen). Miniserien på seks afsnit er desuden instrueret af Susanne Bier, så vores danske hjerter kan godt banke stolt for denne dramaserie.

Flere nye serier og sæsoner på HBO Nordic i oktober


Other Parent, sæson 1 og 2
Premiere: 1. oktober
Sprog: tysk
Genre: komedie

Lazor Wulf, sæson 1
Premiere: 2. oktober
Sprog: engelsk
Genre: animation, komedie

Warrior, sæson 2
Premiere: 3. oktober
Sprog: mandarin, engelsk
Genre: action, drama

Primal, sæson 1
Premiere: 9. oktober
Sprog: engelsk
Genre: animation, action

LÆS OGSÅ: 5 af de bedste serier på HBO Nordic nogensinde

Del artikel

Andre Serier | Nyheder