Serier | Nyheder

Min top 5: Bryllupper i serier

AfFreja Hertz Tefcke
17. juni 2019
friends
(Foto: Friends/Netflix)

Del artikel

Hej, jeg hedder Freja og JEG SKAL GIFTESSSSSS!! Det er både spændende og stressende, og der er masser af ting, der skal overvejes – og nogle gange mister man lidt overblikket over, hvordan det hele skal se ud.

Heldigvis eksisterer serier, og mange af dem har mindst et afsnit, der handler om bryllupper, så man kan få inspiration!

Læs med, hvis du også vil vide hvilke serier, der har de bedste bryllupper!

SPOILERS FOR DIVERSE SERIER, SÅ LÆS MED PÅ EGET ANSVAR

Greys Hvide Verden (Viaplay)

Greys Hvide Verden er en meget lang serie, og har masser af kærlighed og drama – med det kommer der selvfølgelig også bryllupper!

Min personlige favorit er faktisk Meredith og Derek, der bare skriver deres løfter ned på to post-its, men hvis man endelig skal vælge et (ud af de 14) må det være Callie og Arizonas.

Det er et smukt bryllup, med fantastiske kjoler og masser af lyskæder – det hele ligner faktisk noget ud af et eventyr, og begge kvinder ser så smukke ud, at de lyser hele området op.

Du kan se alle 14 sæsoner af Greys Hvide Verden på Viaplay

Friends (Netflix)

En klassiker indenfor serier! Det kan godt være, at vi har haft et par stykker (nævneværdigt er Ross og Rachel i Las Vegas), men det smukkeste bryllup er 100 % Chandler og Monicas.

Brylluppet er ført fuldt ud, og Monicas kjole er fantastisk – de ser begge to så glade ud, og selvom der er et par sjove ting ind imellem (blandt andet Chandlers sko, der er for glatte til at danse brudevalsen i), så er det et meget romantisk, smukt og gennemført bryllup – selv det, at de bliver viet af Joey, gør faktisk bare brylluppet bedre og mere personligt.

Du kan se alle sæsoner af Friends på Netflix

Big Bang Theory (D-play)

Selvom serien er en komedieserie om fysikere og hvordan de håndterer en hverdag, så er der alligevel plads til romantik og bryllupper.

Det bedste bryllup er helt klart Howard og Bernadette, som bliver gift på et tag – både Penny og Amy er brudepiger i nogle smukke, lyserøde kjoler og på trods af den søde, dybfølte stemning, når de alligevel at smide lidt humor i det gennem Howards mor, der nægter at være helt til brylluppet.

Du kan se The Big Bang Theory på D-Play

How I Met Your Mother (Netflix/Viaplay)

Årh, alle de bryllupper!

Der er selvfølgelig Robin og Barneys bryllup, men det jeg snakker om er Lilly og Marshalls bryllup! De var ankeret i serien, og deres bryllup var en fantastik affære.

Selvom alt gik galt på deres bryllupsdag (blandt andet det mentale nedbrud, der sørger for at Marshall skal have hat på under vielsen), fik de alligevel det bryllup de ville – de sneg sig nemlig væk for at blive gift i nærheden af dem, de holder tættest.

Det er en smuk, udendørs vielse, hvor Barney vier dem under et stort og smukt træ – Lilly i sin smukke, hvide kjole, og Marshall der – på trods af en stribe uden hår på hovedet – ligner en million med hat på. De er omgivet af deres venner, og det er en intim og smuk vielse, der betyder mere for dem end den, der venter på dem i kirken. Selvom de teoretisk set bliver gift to gange på samme dag, er det kun det første, man husker.

Du kan se alle sæsoner af How I Met Your Mother på Netflix og Viaplay

Parks and Recreation (HBO Nordic)

Et underligt, skævt, kaotisk men absolut perfekt bryllup. Det er det, Leslie og Ben får stablet på benene ved hjælp af deres venner og kollegaer.

For det første er de begge to nogle skæve eksistenser, og deres første vielse bliver ødelagt af en sur kollega, der ikke har fået sin vilje, som smider en stinkbombe midt på alteret – det sørger for at både ham og Ron, en af Leslies nærmeste, ender i fængsel, fordi han slår tænderne ud på Jamm.

På trods af at brylluppet ser ud til at være ødelagt, ordner deres venner det hele hurtigt, så de kan blive gift på deres måde – på Leslies yndlingssted i hele verden, nemlig hendes afdeling i kommunen. Ann laver Leslies kjole (som er en af mine favoritkjoler i hele verden) af aviser, Ron kommer ud af fængslet og får lavet to vielsesringe, der bliver sunget opera og de mest ikoniske ord i hele serien, bliver sagt endnu en gang: I love you and I like you.

Det er et smukt bryllup, der er helt i Leslie og Bens ånd, og indrammer også deres forhold helt perfekt.

Du kan se alle sæsoner af Parks and Recreation på HBO Nordic

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i juni

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i juni

Del artikel

Andre Serier | Nyheder