Serier | Nyheder

Aktuelle serier på HBO Nordic i juni

AfFreja Hertz Tefcke
29. maj 2019
Aktuelle serier på HBO Nordic i juni
(Foto: HBO Nordic)

Del artikel

Læs med her, og få et indblik i alt det, der kommer til HBO Nordic i juni måned!

Game of ThronesHBO Nordic

Fear the Walking Dead (sæson 5)
Premiere: 3. juni

I femte sæson er gruppens mål klart: find de andre overlevende, og gør verden til et lidt bedre sted at leve. Morgan Jones (Lennie James) som før har været med i den originale The Walking Dead, er blevet gruppens leder og han tror på fællesskab; andre medlemmer af gruppen håber, at den nye tilgang kan hjælpe andre til at råde bod på de fejl, de har lavet – men da de pludselig står ansigt til ansigt med deres værste frygt (og fortiden), bliver de lige pludselig nødt til at finde en helt anden måde at leve på.

The Handmaid's Tale (sæson 3)
Premiere: 6. juni – de tre første afsnit udgives på premieredagen)

I den tredje sæson af den Emmy-vindende dramaserie, følger vi igen June (Elisabeth Moss) og hendes kamp mod det dystopiske regime og hendes forsøg på at slå tilbage på trods af, at alle oddsene er imod hende. Der venter hende en række af overraskende genforeninger, forræderi, og en frygtindgydende rejse ind i hjertet af Gilead.

Foruden Elisabeth Moss er der også gensyn med Joseph Fiennes, Alexis Bledel, Madeline Brewer og mange flere, og vi kommer til at se masser af nyt drama!

Big Little Lies (sæson 2)
Premiere: 10. juni

Den super-populære dramaserie vender endelig tilbage! Reese Witherspoon, Shailene Woodley og Nicole Kidman er tilbage i deres roller, mens Meryl Streep er blevet føjet til castet.

I den nye sæson virker alt til at være ren idyl, men det er ikke tilfældet – efter skolens velgørenhedsbal i sidste afsnit af første sæson, er der opstået alvorlige ridser i lakken i det perfekte, lille samfund, og kvinderne forsøger nu i fællesskab at samle brikkerne i deres puslespil af en tilværelse, og der er masser af drama og plot-twist hen ad vejen!

The Bronze Garden (sæson 2)
premiere: 10. juni

The Bronze Garden er en serie, der er skabt efter bogen af samme navn, og følger Fabián og Lila Danubois, hvis liv forandres for altid, da deres fireårige datter forsvinder sporløst i Buenos Aires’ undergrundsbane. Der er intet motiv, ingen vidner og ingen gerningsmand.

Forældrene foretager en desperat søgen gennem mange år, og når til sidst frem til en overraskende konklusion.

Pose (sæson 2)
Premiere: 12. juni

Pose handler om forskellige kultur- og samfundstyper i 1980’ernes New York, blandt andet den famøse ”Ballroom”-kultur, som var begyndelsen på den luksuriøse yuppie livstil, og så får vi også set den litterære undergrundsscene i New York. I anden sæson tager vi springet ind i 90’erne, og første afsnit starter den dag, Madonnas hitsingle, Vouge, bliver udgivet.

Serien er skabt af Ryan Murphy, der også har skabt både Glee og American Horror Story, og serien kan blandt andet prale af, at de har det største LGBTQ+ cast i en serie!

Krypton (sæson 2)
Premiere: 13. juni

Tænk nu, hvis Superman aldrig havde eksisteret? Krypton udspiller sig to generationer før, Supermans fødeplanet går under. Serien følger Seg-El, den legendariske superhelts bedstefar, der er fanget i et dilemma, der vedrører liv og død.

Enten kan han redde sin hjemplanet, eller lade den gå til grunde for at beskytte sit barnebarns fremtid.

Los Espookys (sæson 1)
Premiere: 15. juni

Den spansksprogede nye HBO Nordic-komedieserie er skabt af blandt andet Fred Armisen og Lorne Michaels fra Saturday Night Live – hvilket betyder masser af grin og spas.

Serien følger en gruppe venner, der har gjort det til en karriere at skræmme folk mod betaling.
Vi ved ikke meget mere om serien, men når de to gutter står på som skabere, kan det kun blive en ting: sjovt!

Euphoria (sæson 1)
Premiere: 17. juni

I den nye, barske dramaserie følger man en gruppe unge i deres forsøg på at navigere i en verden fyldt med stoffer, sex, identitetsspørgsmål og traumer.

Serien er en coming-of-age-fortælling om den 17-årige Rue Bennett (Zendaya, tidligere kendt fra Spiderman Homecoming), der er narkoman og lige hjemvendt efter at have været på en afvænningsklinik. Hun har dog svært ved at lægge stofferne helt på hylden, og hun kæmper med at finde en mening med sit liv og sin fremtid – hendes liv ændrer sig dog drastisk, da hun møder Jules Vaughn (Hunter Schafer), en transpige, der lige er flyttet til byen.

City on a Hill (sæson 1)
Premiere: 17. Juni

I begyndelsen af 1990’erne var Boston fyldt med voldelige kriminelle, der stort set fik frit spil af de lokale myndigheder – korruption og racisme var normen, men pludselig ændrer det hele sig. Denne ændring er siden hen blevet kaldt “The Boston Miracle”.

City on a Hill udspiller sig indenfor disse rammer og følger distrikt-advokaten Decourcy Ward (Aldis Hodge) fra Brooklyn, der kommer til Boston og mod alle odds teamer op med den korrupte FBI-veteran, Jackie Rhodes (Kevin Bacon).

Seriens producere er blandet andet Matt Damon og Ben Affleck, og hvis der er noget man ved om de to, så er det, at de kan finde ud af at lave spændende serier og film!

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i maj

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i april

Del artikel

Andre Serier | Nyheder