Serier | Nyheder

Ny, psykologisk thriller viser Tom Holland og Amanda Seyfried i et intenst forhør- Se traileren her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
11. maj 2023
The Crowded Room trailer
Tom Holland som Danny Sullivan i 'The Crowded Room' / Foto: Apple TV+

Del artikel

Den nye miniserie, 'The Crowded Room' på Apple TV+ sætter Tom Holland og Amanda Seyfried overfor hinanden i et intenst forhør.

Sat i New York City, under sommeren i år 1979, The Crowded Room følger Danny Sullivan, der er blevet arresteret efter et skyderi for åben gade i New York. Gennem et forhør foretaget af Rya Goodwin (Amanda Seyfried) får vi indblik i Dannys fortid, store begivenheder der formede ham, og som i sidste ende ledte ham til at gøre det han gjorde.

Igennem forhøret begynder Danny også at få åbenbaringer omkring ham selv, som indtil nu har været skjult i de dybeste lag af hans sind.

Se traileren

Serien er skabt af den Oscarvindende manuskriptforfatter Akiva Goldsman, der også har været inde over alle manuskripterne til seriens 10 afsnit. Ud over Tom Holland og Amanda SeyFried medvirker Loir Raz (Fauda), Will Chase (Dopesick, Nashville) og Thomas Sadoski (The Newsroom, Life in Pieces) også.

Serien er inspireret af bogen The Minds of Billy Milligan skrevet af Daniel Keyes.

The Crowded Room vil bestå af 10 afsnit, og har premiere på Apple TV+ d. 9. juni med de tre første afsnit, og ét afsnit hver uge derefter.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder