Serier | Nyheder

Ny trailer til 'The Idol' lever op til det sexfikserede ry serien har fået - Se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
30. maj 2023
The Idol trailer
Abel Tesfaye og Lily-Rose Depp i 'The Idol'. / Foto: HBO Max

Del artikel

Efter seriens premiere ved filmfestivalen i Cannes har 'The Idol fået nogle hug, for overdrevne og unødvendige mængder af seksualisering. Den nye trailer lever op til beskrivelserne.

The Idol kommer fra Sam Levinson, der også står bag serien Euphoria. Denne gang handler det dog ikke om stoffer, sex og tab, men om musik, stoffer, sex og tab.

Musikeren Jocelyn (Lily-Rose Depp) fik spoleret sin store turné efter et nervøst sammenbrud. Det skal dog ikke sætte en stopper for hendes drømme og karriere. Hun vil til tops som den største og mest sexede popstjerne i USA. Manden der kan hjælpe hende med at blive netop det er natklub-impresarioen Tedros (Abel Tesfaye).

De påbegynder en hed romance, men Tedros' metoder til at nå til den musikalske top kan betyde et møde med den menneskelige afgrund.

Se traileren

Serien har haft premiere ved filmfestivalen i Cannes, hvor den fik en del hug for overdrevne mængder af sex og nøgenhed. Som Hollywood Reporters udsendte skrev "Der er sjældent en scene uden at man ser hendes (Lily-Rose Depp) røv eller bryster". Serien er af andre beskrevet som direkte pornografisk.

Det er snart tid til at folkedomstolen skal bedømme om det er i dårlig smag eller ej, men de fleste journalister lader til at have nået frem til en konsensus.

The Idol har premiere på HBO Max d. 5. juni.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder