Serier | Nyheder

Ny trailer til 'The Witcher' sæson 3 er en blodig affære - Se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
9. juni 2023
The Witcher sæson 3 trailer
Henry Cavill som Geralt of Rivia i 'The Witcher' / Foto: Netflix

Del artikel

Slutningen på Cavill-æraen i 'The Witcher' nærmer sig, men han svinger sværdet en sidste gang, og det går ikke stille for sig.

Tredje sæson af fantasy-serien baseret på de populære bøger og spil er ved at være klar med sin tredje sæson, der bliver en skelsættende affære.

Som alle efterhånden ved, så er det sidste sæson med Henry Cavill i hovedrollen som Geralt of Rivia, inden Luke Hemsworth tager over. Cavill forlader rollen grundet kreative uenigheder over seriens retning og mangel på respekt af kildematerialet, som han er stor fan af.

Se traileren

Konger, magiske bæster og andre politiske aktører jager alle Ciri (Freya Allen). Geralt og Yennifer (Anya Chalotra) tager hende derfor i skjul samtidig med at de træner hende i både magi og kamp, så hun kan overleve sin nye tilværelse.

Ud over de sædvanlige, mangeartede fjender, så står de også overfor 'The Wild Hunt', som mange vil kende fra det populære tredje spil i videospilserien, The Witcher 3: The Wild Hunt.

Tredje sæson af The Witcher vil bestå af otte afsnit og bliver delt op i to dele, hvor den første del med fem afsnit har premiere på Netflix d. 29. juni, og anden del med tre afsnit, har premiere d. 27. juli.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder