Serier | Nyheder

Nye problemer og en gammel flamme dukker op i ny trailer til 'And Just Like That' sæson 2

Af
Daniel Lindekilde Engberg
2. juni 2023
And Just Like That sæson 2 trailer
Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw i 'And Just Like That' / Foto: HBO Max

Del artikel

Kvinderne i storbyen vender tilbage med med nye muligheder, nye problemer og gamle flammer.

Carrie (Sarah Jessica Parker) er endelig klar til at komme videre med sit liv oven på Mr. Bigs dødsfald og har startet en podcast med det trofaste navn Sex and the City. Hun har yderligere påbegyndt en romance med sin producer Franklin (Ivan Hernandez). Alt taget i betragtning går livet rimelig godt, men posen bliver gevaldigt rystet, da den gamle flamme Aidan Shaw (John Corbett) annoncerer sin ankomst.

Charlotte (Kristin Davis) har sammen med sin mand Harry (Evan Handler) fortsat nogle knaster med deres børn, hvor en af dem mener, hun er klar til at dyrke sex.

Miranda (Cynthia Nixon) er taget med sin kæreste, Che, til Los Angeles for at støtte deres drømme om at blive en stor komiker. Los Angeles når dog ikke New York til sokkeholderne, indser Miranda hurtigt.

Se traileren

Ud over de tilbagevendende ansigter fra første sæson, så har vi selvfølgelig Aidan Shaw, der vender tilbage fra den originale serie. Han er dog ikke den eneste. I går kom det frem, at Samantha Jones også vender tilbage i en cameo. Der er kun tale om en enkelt scene mod slutningen af sæsonen, hvor hun ikke spiller over for nogle af de andre karakterer.

Anden sæson af And Just Like That … har premiere på HBO Max d. 22. juni.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder