Serier | Nyheder

True crime-miniserie med Andrew Garfield får dansk premiere

AfDaniel Lindekilde Engberg
14. juni 2022
Bedste krimiserier i 2022
Andrew Garfield som Jeb Pyre / Foto: Under The Banner of Heaven/Michelle Faye/FX.

Del artikel

True crime-serien 'Under the Banner of Heaven' med Andrew Garfield tager os på en blodig rejse til en af de mere mystiske religioner.


Under the Banner of Heaven

Politidetektiven Jeb Pyre (Andrew Garfield) efterforsker det brutale mord på den unge Brenda, hvilket leder ham til at dykke dybere ned i familien Laffertys historie og opstanden af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige (Mormonisme).

Jeb Pyre, en ellers meget troende mormon, begynder at stille spørgsmålstegn ved sin tro, når han mødes med de yderligtgående konsekvenser det kan have ikke at stille nogen spørgsmålstegn.

Se traileren


Traileren har en næsten True Detective-agtig følelse til sig. Der lægges op til både konspirationer og intriger i den lille forstad uden for Salt Lake City.

Ud over den Oscar-nominerede Andrew Garfield, så er skuespillere som Sam Worthington (Avatar, Manhunt), Wyatt Russell (Falcon and the Winter Soldier), Gil Birmingham (Yellowstone), Adelaide Clemens (Rectify) Denise Gough, Billy Howle og Rory Culkin også at finde på rollelisten

Oscar-vindende forfatter


Milk).

Mini-serien er baseret på virkelige hændelser som beskrevet i bogen Under the Banner of Heaven: A Story of Violent Faith, skrevet af forfatteren Jon Krakauer.

Del artikel

Læs mere omDisney+

Andre Serier | Nyheder