Serier | Nyheder

Turen går til Thailand i 3. sæson af 'The White Lotus'

Af
Daniel Lindekilde Engberg
29. marts 2023
White lotus sæson 3
Jennifer Coolidge i 'The White Lotus' / Foto: HBO Max

Del artikel

Efter mange teorier og gæt lader det nu endelig til at være besluttet, at vi skal til Østen i næste sæson af den populære serie, 'The White Lotus'.

The White Lotus og True Detective har det tilfælles, at det er spændende at gætte på, hvad location bliver for den nye sæson. Nu lader det umiddelbart til, at scenen for den tredje sæson af The White Lotus er sat, og denne gang skal vi skal østpå.

At vi skal til Østen har været i folks tanker i noget tid efter, at seriens skaber Mike White udtalte efter anden sæson "Den første sæson havde fokus på penge, og så havde den anden sæson fokus på sex," fortalte White, inden han fortsatte, "Jeg tror, den tredje sæson måske kommer til at være et satirisk og morsomt kig på døden samt østlig religion og spiritualitet. Det føles som et godt tapet at lave endnu en omgang White Lotus foran."

White er også blevet spottet af flere kilder i Thailand, formodentlig for at spejde efter location til den kommende sæson.

Mange spåede i første omgang, at optagelserne ville finde sted i Kyoto, Japan, der har et Four Seasons Hotel, som de to forrige sæsoner er blevet filmet ved. Nu går talen dog på Thailand, efter at Variety har ladet sig fortælle af flere kilder, at det er dér, den næste sæson vil foregå.

Four Seasons har hele fire ejendomme i Thailand i henholdsvis Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui og den gyldne trekant. Der er altså nok at vælge imellem for seriens skaber, for lokationerne er placeret i både by, jungle, strand og det åbne landskab.

HBO har ikke bekræftet nogen deltaljer, og tredje sæson af The White Lotus er endnu ikke gået i gang med sine optagelser.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder