Serier | Nyheder

Watergate-skandalen får en komisk behandling i 'White House Plumbers' - Se traileren her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
3. april 2023
White House Plumbers trailer
Foto: HBO Max

Del artikel

Watergate-skandalen får et komisk twist i den nye HBO-serie 'White House Plumbers' med Woody Harrelson og Justin Theroux.

White House Plumbers vil tage seerne med på rejsen, der endte med Watergate-skandalen, så for dem, der kender historien (og det gør de fleste), vil der nok ikke være meget nyt under solen i forhold til handlingen. Serien vil dog opveje for det på anden vis.

Præsident Nixons politiske sabotører E. Howard Hunt (Woody Harrelson) og G. Gordon Liddy (Justin Theroux) bliver hyret af det hvide hus til at undersøge Pentagon Papers-lækagen, men ender hurtigt med at arbejde for Nixons genvalgskomite.

Herfra spidser tingene til, og folk, der har det mindste kendskab til de historiske begivenheder ved godt, at det hurtigt kommer til at gå ned ad bakke for vores to hovedkarakterer.

Se traileren

Selve idéen om, at man vil gøre alt for sin præsident, og så være skylden i en af de største skandaler i amerikansk politisk historie, er morsom. Det lader ud fra traileren til, at White House Plumbers omfavner absurditeten i det hele og giver en komisk vinkling på hele hændelsesforløbet.

White House Plumbers består af fem afsnit og får premiere på HBO Max 2. maj.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder