Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Årets sommeranbefalinger

Af
Carina Nørgaard Schou
20. juni 2024
kulturanbefalinger til sommeren
Foto: Disney+ / Netflix / Per Arnesen

Del artikel

Sommerferien står for døren, og derfor giver Signe og Carina dig i denne uges podcast deres bedste anbefalinger til, hvad du skal se og høre denne sommer.

Der er ikke længe til, at den står på sommerferie for de flestes vedkommende, og for mange er det lig med rejser rundt i ind- og udland.

Men indimellem regner det, eller man trænger til at stemple ud og bare slappe af med en god film, serie eller bog. Derfor har Signe og Carina taget en række anbefalinger med til lytterne.

Du kan bl.a. høre, hvad du skal se som opvarmning til den kommende biograffilm Mørkeland med Anders W. Berthelsen og Nicolas Bro, og hvorfor du skal glæde dig til det stilfulde komedie-drama Fly Me to The Moon med Scarlett Johansson og Channing Tatum i hovedrollerne.

Signe og Carina har også været på Heartland festival, og her har de samlet inspiration til en række forfattere, som du også kan kaste dig over, når du ligger på solsengen.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Podcast | Nyheder