Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af filminstruktør Ulaa Salim

Af
Signe Bjørg Granberg
18. april 2024
Interview med Ulaa Salim om For evigt
Instruktør Ulaa Salim er ugens gæst i 'Det, vi elsker' / Foto: Elena Hybel Colding

Del artikel

Signe og Carina har i denne uge besøg af Ulaa Salim, der står bag biografaktuelle ’For Evigt’. De taler om castingprocessen til filmen, og hvordan han sparkede døren ind til filmbranchen. Og så afslører Ulaa, hvem der skal spille hovedrollen i hans næste film!

Ulaa Salim brød igennem med debutspillefilmen Danmarks sønner tilbage i 2019, og nu er han klar med det længe ventede sci-fi-drama For evigt med Simon Sears og sangerinden Ohland i hovedrollerne.

I anledning af filmens premiere gæster han Det, vi elsker-studiet i denne uge til en snak om filmen, der har været knapt fem år undervejs. Salim kommer rundt om såvel filmens tematikker, castingen af hovedrollerne og de udfordringer og fordele, der er ved at lave "den svære 2'er".

Interview med Ulaa Salim om For evigt
Foto: Elena Hybel Colding

Signe og Carina taler desuden med ham om hans vej ind i branchen, hvorfor han stiftede sit eget produktionsselskab, Hyæne Film, og hvad hans næste projekt skal være.

Ulaa afslører i den forbindelse, at han pt. arbejder på en komedie med den fremadstormende stjerne Besir Zeciri i hovedrollen, og så kommer han også ind på, om der er en fælles film på vej med broderen, Dar Salim.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder