Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Hvem er ham Travis i fjerde sæson af 'True Detective'?

Af
Signe Bjørg Granberg
25. januar 2024
Matthew McConaughey i rollen som Rust Cohle i første sæson af 'True Detective' spiller en ikke uvæsentlig rolle for den nye sæson af antologiserien
Matthew McConaughey i rollen som Rust Cohle i første sæson af 'True Detective' spiller en ikke uvæsentlig rolle for den nye sæson af antologiserien / Foto: Skip Bolen/HBO Max

Del artikel

'Det vi elsker' handler i denne uge om den nye, uhyggelige sæson af 'True Detective', der har mange subtile referencer til første sæson. Og så er der fransk gourmetorgie i filmen 'Pot-au-feu'.

Det, vi elsker er en ugentlig podcast, hvor værterne, Carina og Signe, taler om alt det, der optager dem inden for serier, film, tv, dokumentar og reality. Kort sagt, alt det vi elsker!

I denne uges afsnit diskuterer værterne den nye sæson af True Detective, som er så uhyggelig, at Carina flere gange måtte trykke pause undervejs, mens Signe sad helt ude på kanten af stolen mellem de seks afsnit.

Ikke nok med, at fjerde sæson af HBO-antologiserien er rig på uhygge og spænding – den har også adskillige referencer til seriens sangomspundne første sæson. Noget, de to værter er svært begejstrede for!

Foruden True Detective er der også mad på programmet i denne uges afsnit. De to værter har nemlig været i biografen at se den nye franske film, Pot-au-feu, der har Juliette Binoche og Benoît Magimel på rollelisten.

Filmen indeholder så meget lækker mad, at Carinas mave rumlede lystigt gennem hele den første halve time af filmen.

Madfilmen inspirerer samtidig til en snak om mad i serier og film i det hele taget, og her taler de to værter blandt andet om The Bear, The Menu og en helt speciel scene i Da Harry mødte Sally!

Lyt til ugens podcastafsnit af Det, vi elsker her.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Podcast | Nyheder

Mest læste