Quiz

Den ultimative ’Matador’-quiz: Test din viden om danskernes yndlingsserie

AfVi Elsker Serier
24. august 2023
Matador quiz
'Matador' / Foto: DR

Del artikel

'Matador' er en af de serier, man bare kan blive ved med at se igen og igen. Vi sætter din viden hårdt på prøve med denne ultimative ’Matador’-quiz om Korsbæk og dens indbyggere.

Matador fik premiere i 1978, og siden har millioner af danskere set serien, der er skrevet af Lise Nørgaard og instrueret af Erik Balling. Over 24 afsnit udfolder Matador sit farverige persongalleri i provinsbyen Korsbæk, hvor vi bl.a. møder familien Skjern, familien Varnæs, grisehandleren, Gitte Graa, Violet Vinter, hr. Schwann, Musse, Misse og mange flere.

I samarbejde med Nicolaj Cornelius, Danmarksmester i Matador og ekspert i DR-programmet Matador på menuen, har vi lavet denne ekspertquiz, som virkelig sætter din viden om den folkekære serie på prøve. Vi taler specialistniveau, og spørgsmålene vil afsløre, om du nu også har lagt mærke til de mange detaljer og nuancer i serien.

Test din viden – og udfordr dine venner!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-08-24/danmarksmesteri-matador.jpg
Danmarksmester i 'Matador' - Nikolaj Cornelius
Foto: Privat

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omMatadorquizDRTV