Serier | Guides

Afhold et seriemarathon - bestil foodtruck og se serier hele aftenen

AfVi Elsker Serier
13. september 2022

Del artikel

sponsoreret indhold image

Når det kommer til sociale arrangementer, så er der mange muligheder. Hvis du har en god gruppe af venner, en dejlig arbejdsplads eller står for et arrangement for ungdomsklubben, så kan det være en god idé at holde et seriemarathon. Bestil foodtruck og skab de bedste rammer for et hyggeligt seriearrangement med vennerne. Her får du nogle idéer til aftenen.

Bestil en foodtruck - på den måde kan alle se serie mens de bliver mætte


En foodtruck er en fantastisk idé, hvis man skal sørge for mad til en større gruppe mennesker. Der er intet bedre end at spise lækker mad til sin serie - og dette er en både nem og hurtig løsning. Bestil foodtruck og imponer gæsterne med lækkert fisk og skaldyr i streetfood style, som helt sikkert vil gøre dit seriemarathon til en uforglemmelig oplevelse blandt gæsterne.

Skaf en storskærm så alle dine gæster kan se serie sammen


En storskærm er ikke kun forbeholdt hjemmets hyggelige stuer. I dag kan man finde dem i alle afskygninger og størrelser, så der er noget for enhver smag. En storskærm giver dig mulighed for at se dine yndlingsfilm og tv-serier i bedste kvalitet, og dermed kræver det blot, at du afholder arrangementet et sted, hvor det er muligt at sætte storskærm op. Det kan eksempelvis være i en hal, som du lejer, eller måske endda under åben himmel? Storskærmen gør det i hvert fald muligt at samles mange mennesker til det perfekte seriemarathon.

Find den rette serie, som alle kan lide


Når du har styr på mad og storskærm, er det tid til at finde ud af, hvad I skal se sammen. Det kan synes besværligt at finde en serie, som alle de mange gæster kan lide, men der er nogle muligheder til, hvordan man kan gribe det an.

Først og fremmest kan du lave en afstemning blandt gæsterne. Dette kan nemt laves i en facebookgruppe, hvor alle har mulighed for at sende deres stemme af sted hjemmefra. Derudover kan du også lave en sjov konkurrence ud af det, hvor de forskellige gæster har mulighed for at byde ind med deres egne bud. Dette kan eksempelvis være at lave en sjov videopræsentation af serien, hvorefter der skal stemmes blandt de videoer, der er blevet lavet.

Når serien er fundet, skal du blot sørge for, at der kommer så mange som muligt. Her kan du inddrage dem ved at give dem noget medbestemmelse. Spørg dem eksempelvis om, hvad I skal spise, og bestil foodtruck, der matcher deres ønsker.

Bestil foodtruck, lej en storskærm og find den rette serie med hjælp fra dine gæster - så har du skabt det perfekte seriemarathon.

LÆS OGSÅ: Ka-POW! De bedste serier fra DC og Marvel nogensinde

LÆS OGSÅ: De bedste serier i 2022 indtil videre

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i september 2022

Del artikel