Serier | Guides

ANNONCE: Derfor er Pluto TV fuldkommen genialt

AfVi Elsker Serier
22. december 2022
Pluto TV er genialt
Foto: Pluto TV

Del artikel

Pluto TV er timevis af god underholdning uden oprettelse og abonnementsbetaling.

Vi har kastet et grundigt blik på Pluto TV og forklarer her, hvorfor tjenesten er et musthave.

I en nærmest uendelig strøm af streamingtjenester skiller Pluto TV sig markant ud.

For det første er den gratis, hvilket altid er herligt. Eneste aber dabei er, at man skal se et par reklamer. Men når man ser nærmere på det store og varierede udbud af indhold, er det en ganske fordelagtig byttehandel.

For der er meget guld i hos tjenesten, hvor man ikke behøver at lave en bruger eller på anden vis registrere personlige oplysninger for at kunne se med. Det er en kærkommen genialitet i en tid, hvor man nærmest skal sælge sin sjæl og give en ordentlig skovfuld penge for at få lov til at se en pågældende streamingtjenestes eksklusive indhold.

Hvad enten du ser Pluto TV på en computer eller gennem appen til smartphone, er der ingen skjulte gebyrer. Det er herligt gennemskueligt og uden så mange dikkedarer.

Som udgangspunkt har man to overordnede valgmuligheder med Pluto TV. Enten kan man vælge programmer fra deres fyldige on-demand-sektion, eller også kan man se titlernes indhold på en af deres mange live-tv-kanaler.

Ligegyldigt hvad du er til, så har Pluto TV noget for dig. Vi har kigget nærmere på de overordnede kategorier, på tværs af on-demand og live, og fremhæver i hver et par af de gode tilbud, som Pluto TV har at byde på.

Serier på Pluto TV

Melrose
Foto: Pluto TV

En veritabel guldgrube af utømmeligt potentiale, der nok skal stille tørsten hos selv den mest hardcore serie-nørd. Der er både 90’er-nostalgi, undervurderede mesterværker og lårklaskende sjove komedier.

Soap-operaen Horton Sagaen alene er garant for så mange dramatiske øjeblikke, at ingen andre serier kan være med. Er man til mere stille og roligt indhold, er klassikeren Lille hus på prærien et hyggeligt bekendtskab, hvor alle kan være med. Og så er der jo 90'er-perlen over dem alle Melrose Place, den sejere og frækkere version af Beverly Hills 90210.

Skal det være action, er der hele to NCIS-serier at vælge imellem eller Walker, Texas Ranger, hvor Chuck Norris sparker røv som den titulære lovmand.

Fremragende ungdomserier er der også et væld af, hvor især Awkward har alt, hvad man kan drømme om i den henseende. Og så er der genialiteten, der er animationsserien South Park. Det bliver aldrig kedeligt at følge med i Stan, Kyle, Kenny og Cartmans vilde eventyr i den lille by i Colorado

Reality på Pluto TV

Luksusfælden
Foto: Luksusfælden - Pluto TV

Takket være samarbejdet med Viafree er der et virkelig stort og spændende udvalg af reality-shows, endda af flere forskellige typer. Var det noget med klassiske TV3-serier som Robinson Ekspeditionen, Til middag hos eller Luksusfælden, så er de at finde hos Pluto TV.

Inspirerende og herlige amerikanske reality-konkurrencer som Project Runway og RuPaul’s Drag Race er at finde hos tjenesten. Ligeså med den herligt koleriske kok Gordon Ramsey og hans konkurrence Hell’s Kitchen.

Skal det være vildt, er der Jersey Shore og Geordie Shore, hvor der drikkes og knaldes til den helt store guldmedalje. Ditto er der den danske pendant Paradise Hotel.

Er du vildmarkstypen, er skovhuggerserien Ax Men eller Ice Road Truckers lige noget for dig. Får du afløb for dit samlergen igennem tv, er Auction Hunters og Hardcore Pawn lige noget for din indre krejler.

Film på Pluto TV

Birdman
Foto: Birdman - Pluto TV

Få tjenester kan prale af et så godt udvalg af kvalitetsfilm, der kan ses helt gratis, som Pluto TV.

Wes Andersons animationsmesterværk Fantastic Mr. Fox med altid charmerende George Clooney til at levere stemme til den titulære ræv, er et must see for alle filmfans. Det samme gælder Alejandro González Inárritus eminente Batman-meta-satire Birdman.

Muskelbundtet Arnold Schwarzenegger er et unikum i filmhistorien og berømt for utallige roller og rappe bemærkninger. Men første gang man rigtig lagde mærke til ham, var i dokumentaren Pumping Iron fra 1977. Filmen handler om bodybuildermiljøet og især konkurrencen Mr. Universe, hvor Schwarzenegger var en dominant mester.

Pluto TV har i det hele taget et bredt sortiment af film, der tilgodeser alle tænkelige filmsmage.

En romantisk komedie som The Big Sick er hjertevarm perfektion og actionthrilleren Runaway Jury er perfekt til en afslappende aften efter en lang dag.

Sport på Pluto TV

MMA
Foto: Pluto TV

Er du til slå på tæven-sportsgrene, er Pluto TV lige noget for dig.

Ikke alene sender de alle stævner fra den amerikanske MMA-organisation Bellator, hvor flere danskere og legender indenfor sporten har slået deres folder. Næh, der er skam også thaiboksning på programmet, hvor de danske Mikenta Fight Night stævner byder på øjenbrynflækkende albuer og kæberystende spark i en lind strøm.

I den mere rolige ende finder vi poker i verdensklasse med World Poker Tour, hvor der bluffes og spilles taktisk for alle pengene. Situationer, hvor ét enkelt kort kan vende udfaldet af en hånd er betagende og nervepirrende at følge, selv for en ikke-poker-spiller.

Om Pluto TV

Pluto TV, et Paramount Global Company, er den førende gratis streaming-tv-tjeneste, der leverer hundredvis af live lineære kanaler og tusindvis af titler on-demand til et globalt publikum på over 64 millioner månedlige aktive brugere. Den Emmy ® prisvindende tjeneste kuraterer en mangfoldig række af kanaler i samarbejde med næsten 400 internationale medievirksomheder, og tilbyder en bred vifte af genrer, sprog og kategorier med film, tv-serier, sport, nyheder, livsstil, børn og meget mere. Pluto TV kan nemt tilgås og streames på tværs af mobil, web og tilsluttede tv-enheder. Med hovedkvarter i Los Angeles, strækker Pluto TVs voksende internationale fodaftryk sig over tre kontinenter og 30 lande.

Del artikel

Læs mere omPluto TV

Andre Serier | Guides