Serier | Guides

ANNONCE: En af de bedste af sin slags: Månedens anbefaling på C More

AfVi Elsker Serier
5. juli 2022
Olivia Colman som Ellie Miller og David Tennant som Alec Hardy i 'Broadchurch'
Foto: ITV

Del artikel

I denne måde anbefaler vi krimidramaet 'Broadchurch', den ekstrem populære og prisvindende britiske serie.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Den britiske serie Broadchurch har opnået ry blandt både seere og anmeldere for at være i topklassen for krimier. Dette gør sig også gældende i seriens tredje og sidste sæson.

Trish Winterman (Julie Hesmondhalgh) fortæller politiet, at hun er blevet voldtaget ugen forinden ved en fest. Hun blev slået ned og ved ikke, hvem der stod bag voldtægten. Alec Hardy (David Tennant, Doctor Who, Jessica Jones) og Ellie Miller (Olivia Colman, The Crown) bliver sat til at efterforske sagen.

De bedømmer hurtigt, at der formodentligt er tale om en planlagt forbrydelse, og ikke bare en fuld knægt, der så sit snit. Implikationerne af dette gør situationen langt værre, da der kan være tale om serievoldtægtsforbryder med planer om at slå til igen.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Går under huden

De første to sæsoner centrerede sig om mordsager, og tredje sæson skiller sig på den front ud. Man forventer mord i krimier, men ved at det nu handler om voldtægt, og hvor offeret stadig er i live, giver det Broadchurch mulighed for at gå langt længere under huden på dig end før. Det er en mulighed, som den vil drage fuld nytte af.

I Broadchurch får du lov til at gå dybt ned i karaktererne, og ligesom ved deres efterforskninger er der altid mere under overfladen, end hvad der lader til. Det er netop på denne baggrund, at Broadchurch har vundet et væld af priser, herunder 3 BAFTA-priser (de britiske Oscars).

Hvis du er til krimi, drama og suverænt skuespil, så vil du næsten med garanti kunne lide Broadchurch. Så tag med til den lille idylliske britiske flække ved navn Broadchurch, hvor tilværelsen er langt fra idyllisk.

Alle afsnit af Broadchurch kan ses lige nu på C More.

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides