Serier | Nyheder

Fra kriminel i 'Alfa' til snu advokat: Dansk skuespiller medvirker i virkelighedsbaseret dramaserie om Nokia

AfTrine Jerichau Roslev
12. maj 2022
Fra kriminel i 'Alfa' til snu advokat: Dansk skuespiller medvirker i virkelighedsbaseret dramaserie om Nokia
Made in Finland - Satu Tuuli Karhu og Emil Kihlström som henholdsvis Katarina Tammi og Aki Makkonen. / Foto: C More

Del artikel

Han spillede den kriminelle Zabi i Alfa, og senest har vi kunne se ham i rollen som lægen Jacob i publikumsuccesen Dopamin.

Dansk skuespiller spiller snu advokat i virkelighedsbaseret dramaserie om en af verdens største mobilproducenter.Den danske skuespiller Jonathan Harboe har allerede haft meget forskellige roller i sin skuespilkarriere, og nu kan han også skrive advokat på cv'et.

https://imgix.vielskerserier.dk/2022/05/made-in-finland_627cbf2b27b29.jpg
Made in Finland - Jonathan Harboe (tv) i rollen som Chris Jackman fra Motorolas team af advokater. / C MoreFor når den finske serie Made in Finland får premiere på C More den 23. maj, bliver det med Jonathan Harboe i rollen som den snu advokat Chris Jackman.

Om mobilproducenten Nokia


Made in Finland er en virkelighedsbaseret dramaserie om mobilproducenten Nokia, der gik fra fra at være et lille finsk elektronikfirma til at blive en af verdens største mobilproducenter.

Rejsen i 80'erne forløber ikke uden vanskeligheder. Især da amerikanske Motorola anlægger patentovertrædelsessag mod Nokia. Motorolas advokatteam er ikke sådan at bide skeer med, heriblandt altså Chris Jackman spillet af danske Jonathan Harboe.

I skrivende stund har 17 brugere givet deres mening til kende om Made in Finland i form af en vurdering på IMDb, og resultatet af den afstemning fortæller, at serien lige nu har en uhørt høj IMDb rating på 9.1. Om den høje karakter er et udtryk for seriens gode kvalitet eller loyale medarbejdere, må tiden vise.

Se traileren til 'Made in Finland'

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder