Serier | Guides

ANNONCE: 'Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile' afslører alt: Månedens anbefaling på C More

AfJosepha Pultz
1. juni 2022
'Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile'
Foto: C More

Del artikel

Denne måneds anbefaling går på 'Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile', der afslører hjernen bag sexforbrydelserne.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile er en dokumentar på fire episoder om den berygtede sexforbryder Jeffrey Epsteins kæreste, Ghislaine Maxwell.

En kvinde, der selv kommer fra en yderst velstående familie i England, men som efter sin fars død måtte starte forfra et nyt sted. Maxwell tog derfor til USA, hvor hun mødte den berømte og rige finansmand Jeffrey Epstein – en mand, som hun hurtigt forelskede sig i.

I Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile bliver vi nærmere bekendt med den kvinde, der var Epsteins partner, og som tilsyneladende også var hans assistent, når der skulle findes ofre. Ghislaine Maxwell var set som en charmerende, troværdig og flot kvinde, og derfor kom det nok bag på mange, da man fandt ud af, hvad hun var i stand til.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

I serien lærer vi altså datteren af den britiske milliardær, Robert Maxwell, at kende og hører historien om, hvordan hun gik fra den britiske overklasse elite til den amerikanske elite og helt hen til, at hun endte i en fængselscelle.

I dokumentaren får Ghislaines søskende også et talerør og åbner op om, hvad deres syn er på hele skandalen. Hendes brødre og søstre afslører, hvad deres overbevisning om Ghislaines relation til sexforbrydelserne er.

I Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile kommer vi også helt tæt på mange af ofrene af sexforbrydelserne og hele deres forløb med seksuel udnyttelse og deres første møde med Ghislaine Maxwell.

'Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile'
Foto: C More

Senere i serien bliver FBI’s efterforskning af sagen også skildret. Sløret bliver løftet for adskillige politirapporter om Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell, og hvordan de dengang blevet håndteret. Samtidigt kommer vi tæt på efterspillet af retssagen. Det er også her vidner og ofre lægger sandheder på bordet.

Men også den britiske Prins Andrew er koblet til det seksuelt krænkende par. Den dengang 17-årige Virginia Giuffre anklagede Prins Andrew for seksuelt overgreb tilbage i 2001. Grunden til, at der er en sammenhæng mellem skandalen og parret er, at Virginia Giuffre har fortalt, at det var selvsamme Ghislaine Maxwell, der introducerede hende for prinsen dengang, inden han forgreb sig på hende. Dette kan tyde på et mønster og en tendens, der måske gør det sværere at anse Ghislaine Maxwell som et uskyldigdømt og manipuleret offer?

Alle disse sandheder og mange flere kan ses i dokumentaren Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile på C More

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides