Serier | Guides

ANNONCE: Jared Harris spiller uhyre godt: Månedens serietip på C More

AfTrine Jerichau Roslev
5. juli 2021
'The Beast Must Die' anbefaling
Foto: C More

Del artikel

Hvad skal du se på C More? I denne måned anbefaler vi en thriller om hævn.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Er du til serier om mysterier er den nye serie The Beast Must Die på C More helt sikkert den næste serie, du bør kaste dine øjne på.

Nuvel, serien indeholder ikke den største kunst udi manuskript og handling, men hvad den ikke har i historien, har den til gengæld masser af i skuespilpræstationer. Og alene af dén grund er The Beast Must Die værd at se.

Det gode skuespil leveres af kendte navne som Cush Jumbo (The Good Fight), Billy Howle (The Serpent) og Jared Harris (Chernobyl), men også seriens mindre erfarne skuespiller Mia Tomlinson leverer en indlevende optræden.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

Jagten på bæstet

De dygtige skuespillere fortæller historien om Frances (Cush Jumbo), der har mistet sin lille søn i en trafikulykke. Politiet er ikke lykkes med at finde den skyldige, og da den nye politimand (Billy Howle) sættes på sagen, genoptager han efterforskningen.

Frances har dog besluttet at igangsætte sin egen efterforskning under dække af, at hun researcher til udgivelsen af en krimibog. Hurtigt finder hun et spor, som leder hende til eventpigen Lena (Mia Tomlinson) og hendes søster (Maeve Dermody) og svoger (Jared Harris).

Den mistænkte synes at være inden for rækkevidde til Frances hævn, og jagten på bæstet går for alvor i gang.

Fra bog til serie

Manuskriptet er baseret på Cecil Day-Lewis bog af samme navn fra 1938. Bogen har tidligere været filmatiseret i Argentina (1952) og Frankrig (1969), men for første gang er den nu adapteret til en miniserie.

Opgaven i at adaptere bogen til et seriemanuskript fik den garvede britiske manuskriptforfatter Gaby Chiappe, som i 2013 var nomineret til en BAFTA i kategorien "Best Writer – Film/Television" for tv-serien Shetland.

Chiappe har under tilblivelsen af serien haft selskab af den prisvindende finske instruktør, producer og skuespiller Dome Karukoski, som har instrueret seriens fem afsnit.

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides

Mest læste