Serier | Guides

ANNONCE: En ødelæggende pagt: Månedens serietip på C More

AfTrine Jerichau Roslev
10. juni 2021
'The Pact'
Foto: C More

Del artikel

I denne måned anbefaler vi en krimiserie om hemmeligheder og venskaber.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Elsker du krimier, der tager pusten fra dig? Så er den nye krimiserie The Pact på C More helt klart en serie for dig.

Her hævner fire veninder og kolleger sig på deres kvindefjendske chef, men alt går galt, og et grufuldt efterspil venter dem.

De fire veninder spilles nervepirrende godt af Laura Fraser (Breaking Bad), Julie Hesmondhalgh (Broadchurch), Eiry Thomas (Keeping Faith) og Heledd Gwynn (Ordinary Lies).

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

En pagt om tavshed

Efter de fire veninder har besluttet at ydmyge deres chef, bliver han fundet død.

Dødsfaldet bliver begyndelsen på en dræbende pagt om tavshed, som kvinderne indgår med hinanden.

Pagten betyder, at politiet og kvindernes familier intet må få at vide om deres hemmelighed og ender med at slå revner i deres venskaber.

Doctor Who-forfatter

Udover de fire kvinder tæller rollelisten Abbie Hern (The Twillight Zone), Aneurin Barnard (Dunkirk), Jason Hughes (Marcella), Adrian Edmonson (The Young Ones), Eddie Marsan (Ray Donovan), Mark Lewis-Jones (Keeping Faith), Aled Ap Steffan (Gangs of London), Rakie Ayola (Noughts + Crosses) og Gabrielle Creevy (In My Skin).

Og så er serien ikke skrevet af hvem som helst. Stjerneforfatteren Pete McTighe, som også har skrevet afsnit af Doctor Who, A Discovery of Witches og EastEnders, har sat et stort aftryk på The Pact ved at levere hele manuskriptet.

Du kan altså glæde dig til en nervepirrende historie skrevet og spillet af et spændende hold. Serien består af seks afsnit og kan streames på C More nu.

En anbefaling mere

Lige på falderebet kommer vi med en ekstra anbefaling, som går på Bloodlands – en katten efter musen-krimi.

'Bloodlands'
Foto: C More

Serien har den altid velspillende James Nesbitt (The Missing) i hovedrollen som politimanden Tom Brannick, der kommer på sporet af en berygtet seriemorder kaldet Goliath. Denne jagt risikerer at rippe op i den gamle konflikt mellem protestanter og katolikker i Nordirland.

Serien er skabt af producent Jed Mercurio (Bodyguard, Line of Duty) og lover alle krimifans et plottwist udover det sædvanlige! Den kan ses på C More nu.

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce