Serier | Guides

ANNONCE: 'The Secrets She Keeps' er en forælders værste mareridt: Månedens anbefaling på C More

AfVi Elsker Serier
5. oktober 2022
'The Secrets She Keeps'
Foto: C More

Del artikel

I denne måneds anbefaling tager vi fat på 'The Secrets She Keeps'. En krimithriller, der vil give alle forældre paranoia.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

I The Secrets She Keeps møder de gravide kvinder Meghan og Agatha hinanden i et supermarked. Meghan har et tilsyneladende perfekt liv som influencer, hvorimod Agatha slaver afsted som hyldeopfylder i supermarkedet.

De to kvinder er lige langt henne i graviditeten, er omtrent samme alder og ligner til dels hinanden. De bærer dog begge på hver deres hemmelighed. Mens Meghans er lidt mere stilfærdig, så er Agathas mere ovre i det makabre. Agatha er nemlig fuldt ud bekendt med Meghan og hendes liv, det korrekte ord er snarere 'besat'.

Agatha vil for alt i verden have Meghans liv, og har den forstyrrende tanke at hun kan få det igennem Meghans barn. Agatha er faktisk slet ikke gravid, men det skal ikke stoppe hende i at få et barn.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

En forælders værste marridt

At miste sit barn er noget, alle forældre gerne vil være foruden, men at det bliver kidnappet er næsten værre. Tvivlen, angsten og vreden, der samler sig i krop og sind er næsten uudholdeligt.

Det mest skræmmende er, at dette er en historie, der er sket i virkeligheden. Ikke denne præcis, men lignende fortællinger, der indeholder samme elementer. Det viser en side af mennesker, der er en sørgelig del af virkeligheden. Det er spændende at se i et fiktivt format, for når det sker i virkeligheden, er det ikke til at bære.

Hvis du er til spænding, så det batter, og ikke har noget imod urovækkende billeder, så er The Secrets She Keeps noget, du godt kan gå i gang med.

Både første og anden sæson af The Secrets She Keeps kan ses i deres helhed lige nu på C More.

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides