Serier | Guides

ANNONCE: ‘Top Gun: Maverick’ og 4 andre film i samme genre, du kan se på SkyShowtime

AfVi Elsker Serier
22. december 2022
'Top Gun: Maverick' på SkyShowtime.

Del artikel

I anledning af premieren på den nyeste Tom Cruise-film ‘Top Gun: Maverick’ på SkyShowtime, har vi kigget i streamingtjenestens store filmarkiv og fundet 5 brandvarme anbefalinger.

Efter at have gået sin sejrsgang i biograferne verden over, er årets actionbrag i 2022 landet eksklusivt hos SkyShowtime. Det er selvfølgelig Top Gun: Maverick, vi taler om.

Med uforglemmelige fly-sekvenser, nerverpirrende action og en dybt rørende historie har filmen alt det, man kan ønske sig af en moderne actionfilm. Og endda mere til.

Når du har set det moderne actionmesterværk, er der masser af underholdning at hente i SkyShowtimes store og gode udvalg. Der er alt fra klassikere som de fantastiske Tilbage til fremtiden-film, brutale hævntogter i The Northman og blockbuster rabalder-action i Jurassic World.

Vi har kigget i skatkisten og fundet fem film, der perfekt komplementerer Top Gun: Maverick.

OBS! I bunden af artiklen leverer Ann & Casper fra vores partnersite What2Watch fem gode grunde til at se Top Gun Maverick, hvis du endnu ikke har fået set den.

Top Gun

Top Gun
Foto: SkyShowtime

For at få den fulde oplevelse af relationen til Top Gun: Maverick skal man se den originale Top Gun, der også kan streames eksklusivt på SkyShowtime. Det er dog ikke nødvendigt at have set Top Gun for at se Top Gun: Maverick.

Instruktør Tony Scott – bror til Alien og Gladiator-instruktøren Ridley Scott – var en af de skarpeste actionfilmskabere nogensinde.

Fly-scenerne har en intensitet, som ikke er blevet overgået siden. Altså, før Top Gun: Maverick gjorde det. Historien om den unge fandenivoldske jagerpilot Pete ’Maverick’ Mitchell (Tom Cruise) oser af 80'er-sejhed, når det er bedst.

Fra de indledende toner af Kenny Loggins' frådende rocksang Danger Zone fylder højtalerne, er der fuld smæk på. Det handler om at være den bedste, og konkurrencen er benhård internt. For alle vil være den titulære Top Gun. Udover selvfølgelig Tom Cruise er filmen især seværdig på grund af en fuldkommen superb Val Kilmer i rollen som pilot-rivalen Iceman. For at få den fulde forståelse for deres relation i Maverick er man nødt til at se originalen.

Opret dig og stream allerede idag på SkyShowtime.com

Mission Impossible: Fallout

MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT
Foto: SkyShowtime

Tom Cruise er den vildeste actionstjerne i filmbranchen. Hans frygtløshed, når det kommer til at lave dødsforagtende stunts kan på nuværende tidspunkt ikke matches af nogen andre.

I Mission Impossible-filmserien er lige præcis det element i fuldt fokus hver gang. Med hele seks film at vælge imellem er der nok at gå i gang med. Men vi vælger den fuldstændig sublime sjette film med undertitlen Fallout.

Cruise brækker sin fod i et, efter hans standard, simpelt stunt, hvor han skal hoppe fra bygning til bygning. Øjeblikket er med i filmen, hvor man tydeligt kan se skuespilleren i en grimasse af smerte, da knoglerne brækker. Derudover er der to ekstraordinære øjeblikke. Et faldskærmsudspring fra usædvanlig høj højde og en slåskamp med Henry Cavill på et parisisk toilet. Begge hører til blandt franchisens mest mindeværdige øjeblikke og bør være must see for alle action-aficionados.

Man kan streame Mission Impossible: Fallout på SkyShowtime.

Opret dig og stream allerede idag på SkyShowtime.com

Ambulance

Ambulance
Foto: SkyShowtime

Få actioninstruktører er så dygtige til deres profession som Michael Bay. Det er ikke alle hans Transformer-film, der er guld, men man kan ikke benægte, at han kan lave nogle spektakulære actionscener.

Få steder bliver det vist så elegant som i Ambulance. Filmen er en genindspilning af den danske film af samme navn fra 2005. Men i Bays hænder bliver det simple plot om to røvere, der stikker af efter deres kup i en ambulance til en regulær action-symfoni.

Indspillet under corono-restriktioner er det fantastisk at se, hvor vild en film Michael Bay har fået skruet sammen. Yahya Abdul-Mateen II og Jake Gyllenhaal spiller de to røvere, der stjæler en ambulance og Eiza Gonzáles spiller redderen, der ikke alene skal forsøge at holde sin patient i live. Men også finde en vej ud af den farlige situation.

Der er fuld smæk på biljagterne og skudduellerne. Som et efterhånden særsyn i moderne Hollywood-actionfilm er det begrænset med computereffekter. Så det er rigtige biler, der bliver slynget rundt i luften og rigtige eksplosioner, der fyger om ørerne på skuespillerne og stuntfolkene. Ambulance er i den grad kræs for alle actionfans.

Man kan streame Ambulance eksklusivt på SkyShowtime.

Opret dig og stream allerede idag på SkyShowtime.com

Collateral

COLLATERAL
Foto: SkyShowtime

Tom Cruise har gennem sin karriere næsten altid spillet helt. En af de få gange, hvor han har spillet skurk, er også en af de uden sammenligning bedste actionfilm fra 00'erne.

Tom Cruise spiller lejemorderen Vincent, der kommer til Los Angeles for at udføre en række mord i løbet af en nat. Han sætter sig ind i chaufføren Max’ (Jamie Foxx) taxa og tvinger ham til at køre rundt til de forskellige opgaver.

Det er mesterinstruktøren Michael Mann (Heat), der står bag, og det kan man tydeligt mærke. Det emmer af neo-noir, og skududvekslingen lyder som ingen andre. Man kan altid genkende en Mann-film på, hvordan skuddene ekkoer metallisk i det omkringliggende by-landskab.

Cruise er fænomenal og skræmmende som den gråhårede og iskolde lejemorder. Men også de stille scener i taxaen mellem ham og Foxx er noget helt exceptionelt. Jamie Foxx blev sågar nomineret ved Oscar-uddelingen for bedste mandlige birolle. Det er krimiaction af absolut højeste kaliber.

Man kan streame Collateral på SkyShowtime.

Opret dig og stream allerede idag på SkyShowtime.com

Se Ann & Casper fra vores partnere fra What2Watch give dig fem grunde til at se Top Gun Maverick i videoen her:

Premierer, storfilm og eksklusive serier – fra de største filmstudier i verden

Den helt nye streamingtjeneste, SkyShowtime, giver dig en unik sammensætning af underholdning fra de af største filmstudier og skabere: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ og Peacock.

Oplev et unikt katalog sprængfuldt af spændende indhold inkl. nye og eksklusive film og serier, børne-og familieunderholdning, historier fra den virkelige verden, dokumentarer samt et bibliotek proppet med vores favorit-klassikere gennem tiden.

Opret dig og stream allerede idag på SkyShowtime.com

Del artikel

Læs mere omSkyShowtime