Serier | Guides

De bedste realityserier på Viaplay: Dem skal du se lige nu

AfNadia Jordan Jensen
18. oktober 2021
Foto: Paradise Hotel/Viaplay/Janus Nielsen

Del artikel

Det vrimler med nye sæsoner af nogle af de mest underholdende og tåkrummende realityserier. Her er dem, du skal se på Viaplay.


Paradise HotelRobinson Ekspeditionen,

Generelt er realityprogrammer ved at blive en implementeret del af danskernes hverdag, og vi kan ikke få nok af dramatiske udtalelser og skandaløse overraskelser.

Dette gælder både programmer, hvor kendte åbner op for deres personlige liv, eller hvor mennesker vil udfordre sig selv mentalt og fysisk. Der er efterhånden mange at vælge imellem. Derfor har vi samlet de realityserier, som du skal se lige nu.

Til middag hos


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/10/Til_Middag_Hos_2021_Final_Landscape_Logo.jpg
Foto: Til middag hos/Viaplay

Dette realityprogram har kørt i mange år, hvilket der er en god grund til. Til middag hos åbner døren for danske kendissers personlige liv, hvor seeren får mulighed for at komme ind i deres private hjem og få et såkaldt sneak peek ind i deres hverdagsliv.

I hver sæson samler programmet fire kendte danske mennesker, hvor de i hvert afsnit skal forberede en middag. Dette inkluderer en forret, hovedret og dessert, hvor der samtidig skal planlægges en underholdende oplevelse for gæsterne. Yderligere skal gæsterne gætte på, hvad er bliver serveret til aftenens middag baseret på, hvad de ved om værten. Til sidst bliver hver vært bedømt efter nogle kategorier, hvor de i sæsonens afslutning har mulighed for at vinde penge til en velgørenhed, som de har tæt på hjertet.

Det er et fantastisk realityprogram, hvor danske kendisser åbner op om deres svære tider i deres liv samt udfordringer, de har mødt gennem deres karrierer. Man kommer helt tæt på, som aldrig før. Til middag hos er noget for seeren, som finder afslappende programmer underholdende, og som kan lide at opleve kendte i selskab med hinanden.

Du kan se Til middag hos på Viaplay og Viafree.

Robinson Ekspeditionen


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/10/DK_horizontal_nocorners.jpg
Foto: Robinson Ekspeditionen/Viaplay

Robinson Ekspeditionen er også et eksempel på en dansk realityserie, som har kørt i mange år. Siden 1998 har realityprogrammet låst danskernes opmærksomhed fast til skærmen. Programmet afviger fra andre realityserier, fordi det (næsten kun) handler om almindelige danskere, som skal udfordre sig selv fysisk og psykisk, mens de spenderer 40 dage på en eksotisk ø.

Under deres deltagelse bliver de inddelt i to eller tre hold, hvor de skal dyste mod hinanden. Det handler om at blive på øen længst tid, og den sidste stående spiller kan vinde en pengepræmie på 500.000 kr. Igennem de forskellige dyster handler det om ikke at komme i ø-rådet, hvor man kan blive elimineret fra konkurrencen. Dermed kan de vinde mad og andre forplejningsprodukter, som gør deres overlevelse på øen lidt nemmere.

Det er et spændende realityprogram, hvor seeren bliver bidt af de gennemtænkte og fysisk ekstreme udfordringer, som deltagerne skal igennem. Samtidig vil seeren opleve spydige kommentarer og dramatiske episoder mellem alle deltagere, som man ikke kan andet end at blive draget af. Hvem tror du vinder de nye sæson af Robinson Ekspeditionen 2021?

Du kan se Robinson Ekspeditionen på Viaplay.

Forsidefruer


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/10/Keyart-m.-logo-bred.jpg
Foto: Forsidefruer/Viaplay

Dette realityprogram følger fem danske forsidefruer, som lever et luksuriøst liv i selskab med hinanden. Der bliver lukket op for hver af fruernes personlige hverdagsliv, og man får et indblik i, hvilke udfordringer den bringer.

Forsidefruer besidder det klassiske TV3-format, hvor hver episode er fuld af drama og kontroverser blandt kvinderne. Hvis man har set programmet før, ved man, at fruerne ikke altid lever i harmoni med hinanden, hvilket resulterer i store skænderier og problemer. Deres store personligheder kan ikke altid være i samme rum, hvilket medfører, at der bliver smidt grimme ord og champagneglas efter hinanden.

Forsidefruer er et utroligt underholdende program, hvor seeren får en snert af, hvordan det er at leve i sus og dus i selskab med hverdagens kontroverser. Selvom det ikke er et særligt relaterende program for den almindelige dansker, så kan det redde enhver lørdag aften med dets underholdende aspekt.

Du kan se Forsidefruer på Viaplay.

Paradise Hotel


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/10/Paradise_Vertical_Keyart_CleanViaplay-logoParadise-logoParadise_Horisontal_Keyart_.jpg
Foto: Paradise Hotel/Viaplay

Det vil virke absurd, hvis Paradise Hotel ikke var en del af denne liste, da det er en klassisk realityserie, som formår at være en succes hver gang.

Der er lige kommet en ny sæson, og for første gang i lang tid er Rikke Gøransson trådt væk fra sin rolle som vært. Nu har influencer Olivia Salo og Emil Olsen taget over. På trods af forandringerne er det et realityprogram, som har bidraget med uforglemmelige øjeblikke, og den nye sæson vil byde på endnu flere.

Kender du ikke Paradise Hotel, så lad mig forklare: Det er et spil, hvor deltagere skal danne par for at nå hen imod den store pengepræmie på 500.000 kr. Når et par har vundet finalen, skal de i den berygtede troskabstest, hvor ens tillid til hinanden for alvor bliver sat på prøve. Vejen op til finalen er fuld af kontroverser, sex og ødelagte tillidsbånd mellem deltagerne, mens de skal igennem forskellige udfordringer. Paradise Hotel er fantastisk underholdende og viser i sin ærligste form, hvordan mennesker bliver egoistiske, når der er en pengepræmie på spil.

Du kan se Paradise Hotel på Viaplay.

Luksusfælden


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/10/LF120120-007.jpg
Foto: Luksusfælden/Viaplay

Luksusfælden har været meget omtalt på det seneste, hvilket ikke er så sært, hvis man har set de nyeste sæsoner. Programmet har kørt siden 2007 og har siden da bragt nogle underholdende øjeblikke med sig.

Realityserien handler om danskere, som har en stor økonomisk gæld. I løbet af programmet får de besøg af luksusfældens eksperter, så de forhåbentligt en dag kan blive gældfrie. Som du nok kan regne ud, er det ikke en nem proces. Tværtimod er programmet fuld af kontroverser, mens deltagerne bliver konfronteret med deres dårlige økonomiske vaner.

Realityserien er vildt underholdende og noget af det bedste, man kan se, hvis man har en dårlig dag. Yderligere er det også er lærerigt program, da man får nogle gode økonomiske tips med på vejen. Hvem glæder sig ikke også altid til at se, hvor mange penge diverseposten er på?

Du kan se Luksusfælden på Viaplay.

LÆS OGSÅ: DR-serien 'Carmen Curlers' giver dig en masse genkendelige ansigter på rollelisten

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Succession' er kongen af de neoaristokratiske milliardær-dramaserier PUNKTUM!

LÆS OGSÅ: Første kig på 'Game of Thrones' spin-off serien 'House of the Dragons'

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Guides

Mest læste