Serier | Nyheder

DR-serien 'Carmen Curlers' giver dig en masse genkendelige ansigter på rollelisten

AfDaniel Lindekilde Engberg
11. oktober 2021
'Carmen Curlers'
Foto: DR

Del artikel

Carmen Curlers er en fiktiv bearbejdning af den virkelige virksomhed, og serien har tiltrukket flere store danske stjerne til rollelisten.


Carmen Curlers

Serien følger både den entreprenante side hos fabrikkens ledelse, men også de kvinder som for første gang får et arbejde og egen privatøkonomi. Dette fører til noget af en brud i den traditionelle familie sammensætning, og de normer der er hos de to køn i 60'erne.

Serien tager fra virkeligheden i form at den forandring, der gik igennem Danmark i 1960'erne, og i Carmen Curlers virksomheden, men der slutter virkeligheden så. Alle karaktererne er opdigtet til serien, selv om f. eks en af hovedpersonerne, Axel, er stærkt inspireret af den virkelige grundlægger af Carmen Curlers, Arne Bybjerg.

Imponerende rolleliste


Fred til LandsHerrens VejeMargrete den FørsteSneengleBedragBedre skiltend aldrig

Ud over Morten Hee Andersen og Maria Rossing medvirker også Lars Ranthe (Kastanjemanden, Druk), Rosalinde Mynster (Den som dræber, Badehotellet), Mille Lehfeldt (Lykke), Christian Tafdrup (Borgen, Herrens Veje), Fanny Bornedal (Forhøret, ’Equinox’), Nicolai Jørgensen (Doggystyle, Badehotellet) og Signe Egholm (Med i den kommende sæson af Borgen, Kastanjemanden) i bærende roller i Carmen Curlers.


Carmen Curlers
LÆS OGSÅ: Første billeder udgivet fra den danskproduceret Netflixserie 'Nisser'

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Nine Perfect Strangers': Er en stjernebesat rolleliste et varsel om middelmådighed?

LÆS OGSÅ: Boba Fett serien får premieredato og plakat

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omDR1DRTV

Andre Serier | Nyheder