Serier | Guides

Din serieguide til vinterferien

AfFreja Hertz Tefcke
7. februar 2020
(Foto: The Missing/Company Pictures mfl.)

Del artikel

Vinterferien er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at der er tid til at binge et par gode, skøre og spændende serier – og der er rigeligt at se.

Der er ingen binge-watching uden snacks! Vi har dannet det helt perfekte par med Hungry.dk i denne artikel.

Her har vi samlet vores guide til de serier, du kan se i vinterferien!


Forsvundet


C More

Da Tony (James Nesbitt) og Emily Hughes (Frances O’Connor) tager på ferie til Frankrig med deres 5-årige søn, Oliver (Oliver Hunt), bliver deres hyggelige familieferie hurtigt til et rent mareridt.

Oliver forsvinder nemlig i en kæmpe mængde af fejrende folk i Nordfrankrig – og 8 år senere er han stadig ikke blevet fundet.
Det er en medrivende dramaserie, der virkelig byder på meget.

Hamrende godt skuespil, en spændende fortælling og fantastiske sets!

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Forsvundet sæson 3


Tynd Is


C More

Klimaforandringer er denne tids største mission, debat og bekymringer – og det samler Tynd is sammen på i en klimathriller!

Et forskningsfartøj bliver angrebet udenfor Grønlands kyst, samtidigt med at Arktisk råd forsøger at blive enige om en aftale, der forbyder miljøskadelige olieboringer i regionen.

Den svenske udenrigsminister, Elsa Engström (Lena Endre), står bag aftalen, men hendes politiske rådgiver, Viktor (Alexander Karim), befinder sig på fartøjet, der er blevet angrebet, hvilket gør aftalen svær at få i hus.

Udover stærke, svenske navne er Nukâka Coster-Waldau, Nicolas Bro og Iben Dorner også at finde på rollelisten!


The Outsider


HBO Nordic

The Outsider er en ny, spændende serie, der kommer på HBO Nordic, og som er baseret på en bog af Stephen King!

Vi følger en umiddelbar, ligefrem sag, der omhandler en ung dreng, der er blevet brutalt myrdet i Cherokee City, Georgia. Sagen forbløffer flere af detektiverne, der er på sagen, og sagen begynder at blive mere og mere… forvirrende.

Det er en thriller af en anden verden med en masse af de klassiske Stephen King-twists og med skuespillere som Jason Bateman på rollelisten.

Det bedste er, at der kommer nye afsnit hver uge!

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af The Outsider


Don’t Fuck with Cats


Netflix

Titlen siger det hele: Nallerne væk fra kattene! I denne dokumentarserie (der er en true crime) bliver det for alvor vist, lige præcis hvor meget katte bliver tilbedt på internettet.

En samling af mennesker, der forsøger at få retfærdighed online, forsøger at spore en fyr, der har lagt en video ud på nettet af ham, der slår killinger ihjel.

Det er også en serie, der består af tre afsnit, så man kan nå at se den i vinterferien – og den er umulig at lægge fra sig, når man først er gået i gang!


You


Netflix

You er én af de serier på Netflix, der er svære at undgå – og det skal man heller ikke!

Vi følger den umiddelbart søde og rare boghandler, Joe (Penn Badgley), der forelsker sig i smukke kvinder… Og så stalker dem. Meget.

Han bliver faktisk bidt af kærligheden så hårdt, at der er intet, der kan (eller vil) stå imellem ham og hans udkårne – hverken andre kærester, venner eller familie. Koste hvad det vil!

Det er en spændende, men grum serie, der virkelig kan lidt ekstra – mest fordi man ikke helt ved, om man skal være på Joes side eller ej!

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af You

Del artikel

Andre Serier | Guides