Serier | Guides

Gode nyheder til Trekkies: Eksklusiv premiere på 'Star Trek Discovery' sæson 4

AfChristian Achton Friis
13. december 2021
Foto: Star Trek Discovery/Paramount+/TM & © 2021 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Del artikel

Så er der nyt fra Star Trek-folkene. Fjerde sæson af 'Star Trek Discovery' har netop nu eksklusiv streaming-premiere Paramount+. Discovery-serien vil dermed finde ’hjem igen’ til Paramount+. Og i samme anledning har Paramount+ nu også en decideret julegave til ægte Trekkies. Se mere sidst i denne artikel.


Her får du fem rigtig gode grunde til at se dette meget fremadskuende rum-eventyr:

Der sker virkelig noget


Så er vi i gang.

I hver episode er der spænding, lækkert tech og flirteri. Igen sættes Føderationens fremtid på spidsen, da et fænomen, der udsletter planeter, slippes løs. Hvad er det? Og hvordan stoppes det? Denne nye sæson er igen en serie-page tuner fra holdet bag Star Trek Discovery.

Det er rigtig flot at se på


Star Trek Discovery

De grafiske effekter er supergode. Da første sæson kom i 2017, var det overraskende frisk og flot CGI, der så har spredt sig til andre serier siden. Farverne er klare, designet af dragter, rumskibe og teknologi er bare lækkert. Og alt er skarpt filmet.

Det er på en måde en feinschmecker-serie rent visuelt, men med kant og action holdt intakt.

De tør bruge race, køn og seksualitet


Hun har blandt andre et forhold til en delvis klon undervejs. Vi ser homoseksuelle par, mixede par og mange former for seksualiteter. En karakter i tredje sæson har via en art parasit flere personligheder og skal tiltales de eller dem.

Jeg har sjældent set så moderne et syn i en sci-fi-serie. Og slet ikke med så mange facetter på én gang. Det er naturligt og flot sat i scene.

Om streamingtjenesten Paramount+

Med underholdning for publikum i alle aldre er Paramount+ hjemsted for et massivt katalog. Og med mere end 6.000 serie-episoder og film, giver Paramount+ publikum i alle aldre et bredt udvalg af ikoniske fan favoritter, såvel som nye eksklusive titler.

Tjenesten tilbyder eksklusive titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samt en mangfoldig samling af Paramount+ originalserier, eksklusive dramaserier, Paramount-film, det hotteste reality, helt nye store blockbusterfilm samt en god blanding af globalt og lokalt indhold, der spænder over alle genrer.

Paramount+ er den første nordiske streamingtjeneste, der lanceres på Apple TV-kanaler og er desuden tilgængelig via partnerplatformene TV 2 PLAY, YouTv, YouSee, Telmore og Allente. Tjenesten er også tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app, hvor du får de første 7 dage for 0 kr. når du opretter dig som ny kunder. Herefter koster adgangen til al indholdet kun 59,-/md.


En helt ny måde at se Star Trek på


Star Trek Discovery

Der er en slags hovedmission i hver sæson, der skal løses. Undervejs er der sving og forhindringer, men altså en historie bygget op over en hel sæson.

Der er også plads til en længere personudvikling hos hovedkaraktererne og relationerne imellem dem. Seriens fortælling strækkes ud og bliver mere indtagende.

Det handler om at søge og finde sig selv


I Star Trek Discovery søges der stadig ud. Og samtidig får den personlige fortælling plads. Michael Burnhams rejse er vild. Og de store bifigurer får også plads til at udvikle sig.

Historierne bliver fortalt mere nært. Koblingen mellem mennesket som helhed i universet kommer her også ned på nært plan. Så i denne sci-fi-fortælling kan du endnu bedre føle med karaktererne midt i al den lækre action.

Masser af spin-offs og gode serier


Star Trek Discovery

Følg med på Paramount+, hvor der hver fredag bliver frigjort et nyt afsnit. Når sæsonens finaleafsnit er sendt i februar 2022, vil hele fjerde sæson blive anmeldt her på www.vielskerserier.dk.

Men du skal jo også se re-make af Dexter i Dexter: New Blood, fjerde sæson af Yellowstone, den nye thrillerserie Yellowjackets, The Good fight, Frasier og Ray Donovan … Hvad med at gå i gang på Paramount+ nu?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: "Der er ikke meget, jeg ikke kunne lide ved 'Yellowjackets'"

LÆS OGSÅ: Makværk og dårligt TV: De værste serier i 2021

Del artikel

Andre Serier | Guides

Mest læste