Serier | Guides

Hvis du kan lide 'Sex and the City' vil du elske disse serier 

AfLiv Raahauge-Pedersen
13. januar 2022
Sex and the City / Foto: HBO Max

Del artikel

Selvom der lige nu ruller en ny omgang af 'Sex and the City' på HBO Max, så savner du måske alligevel stemningen fra de gamle sæsoner. Men det er der råd for. Her er nemlig tre serier til alle jer, der elsker 'Sex and the City'.


Emily in Paris


Emily in Paris. (V til H) Lily Collins som Emily, Ashley Park som Mindy, Camille Razat som Camille i episode 202 af Emily in Paris. Foto: Cr. Carole Bethuel/Netflix © 2021
Emily in Paris. (V til H) Lily Collins som Emily, Ashley Park som Mindy, Camille Razat som Camille i episode 202 af Emily in Paris. Foto: Cr. Carole Bethuel/Netflix © 2021

Hvis du ikke allerede har set Emily in Paris, så er det bare at komme i gang. Denne Netflix-serie byder nemlig på mange timers original Sex and the City-stemning.

Emily in Paris følger den unge marketingchef Emily Cooper, spillet af Lily Collins, som blandt andet er kendt for filmen Love, Rosie. Emily bor i Chicago, hvor hun har det perfekte liv med sin kæreste og et godt job. Men da hun bliver sendt til Paris for at arbejde i et år, må hun pludselig stå på egne ben i en ny by – nu som single og uden at kunne så meget som ét ord fransk.

Serien taler især til alle dem, der elsker at finde inspiration i Carries tøjstil, og som var vilde med kærlighedsdramaerne i Sex and the Citys tidligste sæsoner.

Det er da heller ikke uden grund, at man fornemmer Sex and the City-vibes i Emily in Paris. For begge serier har ikke kun samme producer og instruktør, nemlig amerikanske Darren Star, men også kostumedesigneren går igen.

Så læn dig godt tilbage, og nyd denne serie, som er proppet med lækre outfits, kærlighedsdramaer og intriger fra start til slut. Den kunne meget vel lande i toppen over dine yndlingstøseserier.

Se sæson 1 og 2 på Netflix

Love Life


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/05/LoveLife_s01e02_4.jpg
Foto: Love Life/C More

Hvis du elskede at følge med i Carries og de andre veninders jagt efter den store kærlighed, og du måske har en lille Charlotte gemt i maven, så SKAL du helt sikkert se Love Life.

Her følger vi Anna Kendricks, som er kendt fra film som Twilight og A Simple Favor, karakter, Darby – som man både elsker og holder med hele vejen igennem historien.

Seriens karakterer er dejligt realistiske med fejl og mangler – ligesom alle os andre. Samtidig forklares de mislykkedes forhold ikke med ensidige fremstillinger, men med mere komplekse problematikker, som viser et ærligt billede af, at kærlighed ikke altid er nemt.

For Darby er vejen dertil at forstå sig selv, sine familierelationer og hvile i, at livet ikke altid går, som man har planlagt.

En ting er sikkert; serien er virkelig værd at give en chance.

Love Life kan både ses på C More og HBO Max

The Sex Lives of College Girls


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/11/2300751_5715786_6000x4000-medium.jpg
Foto: The Sex Lives of College Girls/HBO Max

Hvor de andre to serier i højere grad har kærlighed end sex på agendaen, så er The Sex Lives of College Girls (som titlen også afslører) mere i Samanthas ånd.

Her følger vi de fire roomies Kimberly, Bela, Leighton og Whitney under deres første år på college. Selvom de fire collegepiger bøvler med romantikken, så er der mere sex end kærlighed, de har på hjernen.

Seriens producer er Mindy Kaling, som også står bag den populære serie Never Have I Ever, der bestemt også er en anbefaling værd!

The Sex Lives of College Girls er både sjov og selvironisk, samtidig med at den tackler svære spørgsmål.

For selvom der er masser af fest og ballade på dagsordenen, er det også svært at håndtere den usikkerhed og kærlighedsdramaer, som følger med teenagelivet. Ikke mindst er hovedpersonernes meget forskellige baggrunde et omdrejningspunkt, som viser de konflikter, forskellig økonomisk baggrund, seksualitet og hudfarve kan bringe med sig.

Seriens første sæson ligger på HBO Max, og personligt kan jeg slet ikke vente på sæson 2, som allerede er blevet bekræftet.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 6 gode serier du skal se i januar

LÆS OGSÅ: Danske serier vi kan se frem til i 2022

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Max i januar 2022

Del artikel

Andre Serier | Guides