Serier | Guides

Kraften er stærk i The Mandalorian sæson 2. Se den lige nu på Disney+

Afgreven
2. november 2020
Dusørjægeren The Mandalorian er tilbage i anden sæson på Disney+
Foto: The Mandalorian/Disney+

Del artikel

Dusørjægeren fra Star Wars-universet svinger sine blasterpistoler igen, når sæson 2 af ’The Mandalorian’ får premiere på Disney+.


Reklame: The Mandalorian

The Mandalorian er en moderne rumwestern, hvor dusørjægeren Din Djarin (spillet af Pedro Pascal) er på opgave for en hemmelighedsfuld klient. ”Opgaven” viser sig at være at fragte en nuttet, grøn baby med store ører, der leder tankerne hen på en anden markant figur i Star Wars-universet (afsløre hvem vi ikke vil). Den iskolde, maskerede dusørjæger viser sig at have et hjerte inde bag sin ellers uigennemtrængelige rustning, og han sværger at beskytte det forsvarsløse barn.

Vi vil ikke spoile mere af sæson 1, men skynd dig at få set denne moderne klassiker allerede nu. Første afsnit af sæson 2 af megahittet er allerede udkommet på Disney+, og du kan glæde dig til et nyt hver uge. Det er ventetiden værd, hvilket vi også gerne siger, selvom vi ikke får penge for det. Den her serie er fremragende!


Bestil et abonnement på Disney+ her for kun 59 kr. om måneden og få adgang til hele det forunderlige Disney-univers!


Køber du dit abonnement her, støtter du også Vi Elsker Serier. Stream alle dine yndlingsserier og -film fra Disney - lige fra et nostalgisk gensyn med barndommens klassikere til de nyere animations-successer. Du kan få fornøjelsen af det imponerende bagkatalog for kun 59 kr. pr. måned eller du kan købe et årsabonnement for 589 kr. og spare 15%.

Læs mere om Disney+ her.


Masser af andet godt indhold fra Disney+


The Mandalorian


  • De største Disney Blockbusters


Pirates of the CaribbeanThe Avengers, X-Men og Guardians of the Galaxy. STAR WARS


  • Traditionelle animationsfilm fra Disney


AskepotLøvernes KongeJunglebogen. Find NemoToy Story Frozen, .


  • The Simpsons


The SimpsonsTime Magazine

Det og meget, meget, meget mere kan du få for kun 59 kr. om måneden for hele pakken. Det her en reklame for Disney+, som vi bliver betalt for, men helt ærligt det er et virkelig, virkelig godt tilbud, som vi også ville anbefale, hvis tjenesten kostede dobbelt så meget.

Del artikel

Andre Serier | Guides