Serier | Guides

Nye film og serier på C More i juli 2023

Af
Amanda Lee Edelstein
4. juli 2023
nye serier på C More i juli 2023
Fran Lebowitz i dokumentaren 'The Booksellers' / Foto: C More

Del artikel

En bestialsk seriemorder, der krydser landegrænser, og Olivia Colman i en forrygende præstation, er hvad, du kan glæde dig til på C More i juli. Se hele listen over nye film og serier på C More i juli 2023 herunder.

Vi vil anbefale dig at se de nye sæsoner af serierne Run the World og Five Bedrooms, hvis du foretrækker dramaserier med humor, og hvor venskaber er i fokus. Er du mere til gåsehudsfrembringende eller klassisk krimi, skal du gå efter de serier, vi har fremhævet på listen.

Har du en svaghed for antikvariske bøger, skal du sætte kryds i kalenderen den 6. juli. På denne dato bliver dokumentaren The Booksellers nemlig gjort tilgængelig på C More. Dokumentaren sætter fokus på sælgere, læsere og samlere af antikvariske bøger i New York, så du vil med garanti sætte pris på de klenodier, der gennemgås i dokumentaren.

The Pleasure Principle

Premiere: 03.07.2023
Sprog: Polsk, tjekkisk, russisk og engelsk
Genre: Krimi

Kan du ikke få nok af serier som Zodiac og Mindhunters? Så bør du sætte tid af til Walter Presents-serien The Pleasure Principle, der kan streames på C More. Du skal dog forberede dig på gåsehud, for i serien bliver du ikke skånet for grufulde handlinger.

I de fleste krimifilm og -serier er det svært for politiet mellem to stats- eller landegrænser at samarbejde. Men hvad sker der så, når efterforskere i tre forskellige lande skal samarbejde for at finde frem til én seriemorder, der umiddelbart raserer i alle tre lande på samme tid? Det får du svaret på i krimiserien The Pleasure Principle.

Efterforskere i henholdsvis Tjekkiet, Polen og Ukraine er nemlig tvunget til at samarbejde på tværs af landegrænser, da en brutal seriemorder dræber flere kvinder og skærer deres arme af. Serien strækker sig over 10 episoder og tager dig med til Prag, Warszawa og Odessa.

The Lost Daughter

Premiere: 07.07.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama

The Lost Daughter er en dramatisk fortælling, der vidner om, at alle har noget med i bagagen. For hvad der tegner til at være en hyggelig og afslappende ferie for Leda (Olivia Colman, The Crown), ender med at tvinge hende til at konfrontere sin fortid. Leda har taget nogle beslutninger, og nu må hun stå til ansvar for dem.

Vi vil ikke afsløre for meget af plottet fra The Lost Daughter, da det er en sådan type fortælling, man ikke skal vide for meget om, inden man går i gang. Vi skal jo nødig ødelægge spændingen. Men vi kan da fortælle, at filmen er et psykologisk drama fra 2021.

The Lost Daughter er baseret på romanen af samme navn, der er skrevet af Elena Ferrante og udgivet i 2006. Maggie Gyllenhaal fik sin instruktørdebut med filmen, og på rollelisten finder du bl.a. Olivia Colman, Dakota Johnson, Ed Harris og Jessie Buckley. Filmen har været nomineret til et hav af priser, heriblandt tre Oscars i 2022.

Dalgliesh, sæson 2

Premiere: 30.07.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi og drama

Er du til den klassiske krimifortælling, som vi kender den fra Kriminalkommisær Barnaby, Poirot, Miss Marple m.fl.? Så vil du med garanti sætte pris på serien Dalgliesh. Der er nemlig tale om en klassisk britisk krimiserie fyldt til randen med godt skuespil og spændende mordmysterier.

I Dalgliesh bliver du taget med tilbage til 1970’ernes England, hvor vi følger den unge detektiv Adam Dalgliesh. Historierne i serien er baseret på forfatteren P.D. James’ 14 detektivromaner, der er blevet udgivet mellem 1962 og 2008.

Anden sæson af Dalgliesh er baseret på bøgerne Mord på laboratoriet, En form for retfærdighed og Mordsalen. Sæsonen består af 6 episoder, som kan streames fra 30. juli på C More.

Flere nye film og serier på C More i juli 2023

Run the World, sæson 2, premiere 13.07.2023
Five Bedrooms, sæson 3, premiere 16.07.2023
Angel of Death, sæson 2, premiere 17.07.2023

Del artikel

Læs mere omC MoreKrimi

Andre Serier | Guides