Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Disney+ i juni 2023

Af
Amanda Lee Edelstein
7. juni 2023
nye serier Disney juni 2023
Samuel L. Jackson som Nick Fury i 'Secret Invasion' / Foto: Disney+

Del artikel

I juni kan du glæde dig til to nye serier med Olivia Colman på rollelisten, en actionfortælling med Marvels Nick Fury i hovedrollen og en thriller om en søster, der ikke kan give slip.

Men det er naturligvis ikke alt, der er på programmet. Se hele listen over nye serier og sæsoner på Disney+ i juni 2023 herunder.

Af dokumentarer kan vi nævne Queenmaker: The Making of an It Girl, som får premiere 7. juni. Ugen efter, 16. juni, kan du komme helt tæt på Stan Lee. Du kan høre mere om, hvordan han etablerede sig i tegneserieverdenen og efterlod en arv, de fleste kun kan drømme om.

Saint X

Premiere: 07.06.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og thriller

Hvis du leder efter en thrillerserie, der får hårene til at rejse sig på hele kroppen, skal du sætte tid af til Saint X. I serien følger vi familien Thomas, som aldrig bliver den samme igen efter en ferie til Caribien. For selv om omgivelserne er idylliske, er det langt fra alle mennesker på øen, de kan stole på.

Ud af det blå forsvinder den ældste datter Alison (West Duchovny, The Magicians). Da Alisons lig bliver fundet, bliver hendes død affærdiget som en ulykke. Men kan det virkelig passe? Dét spørgsmål stiller familien sig selv igen og igen. Især Alisons yngre søster, Emily (Alycia Debnam-Carey, Fear the Walking Dead), har svært ved at acceptere fortiden.

Det’ bare mænd

Premiere: 14.06.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie og drama

Det’ bare mænd, også kendt som The Full Monty, er en videreførelse af filmen af samme navn fra 1997. Det vil sige, at serien bliver et gensyn med det originale cast, da Robert Carlyle, Tom Wilkinson, Mark Addy, Steve Huison, Wim Snape, Hugo Speer m.fl. er med i den nye produktion.

I Det’ bare mænd følger vi en gruppe mænd fra byen Sheffield i England. De tilhører alle arbejderklassen, og håndterer livets udfordringer med humor og en fadøl mellem gode venner. Der er naturligvis sket en del, siden vi sidst fulgte med i mændenes liv – de er trods alt blevet 25 år ældre. Så nu er det nogle lidt andre problemer, der melder sig.

Du kan streame alle episoder af Det’ bare mænd på Disney+ fra 14. juni. Og hvis du vil være helt opdateret, kan du med fordel sætte filmen på inden da.

Secret Invasion

Premiere: 21.06.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Action, sci-fi og drama

Der er gode nyheder til alle Marvel-fans. En ny Marvel Studios-serie med Nick Fury (Samuel L. Jackson) som omdrejningspunkt bliver nemlig tilgængelig for streaming på Disney+ i juni måned. Du kan streame første afsnit fra 21. juni, og derefter bliver ét afsnit af miniserien gjort tilgængelig om ugen.

Samuel L. Jackson vender tilbage i rollen som Nick Fury, som vi kender ham fra tidligere Marvel-produktioner. På rollelisten finder du også Emilia Clark (Game of Thrones), Olivia Colman (The Crown), Cobie Smulders (How I Met Your Mother), Kingsley Ben-Adir (High Fidelity), Christopher McDonald (The Watcher) m.fl.

I miniserien Secret Invasion må Fury og hans team kæmpe mod en gruppe formskiftende Skrulls. De forsøger at invadere Jorden, og deres egenskaber gør det svært at vide, hvem man kan stole på. Kan Fury redde Jorden endnu en gang?

The Chi, sæson 5

Premiere: 28.06.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama

På listen over nye serier og sæsoner finder du femte sæson af serien The Chi. Fortællingen centrerer sig om en gruppe mennesker, som lever i samme nabolag. De har ikke særlig meget tilfælles – f.eks. tilhører de forskellige aldersgrupper, har hver deres uddannelsesbaggrund og karriere, hver deres interesser m.m. Men alligevel formår de gennem sæsonerne at danne et stærkt venskab.

The Chi er skabt af Lena Waithe, der vandt en Emmy i 2017 for komedieserien Master of None. Vi vil især anbefale The Chi til dem, der nyder en klassisk dramaserie, hvor livet – på både godt og ondt – er i fokus.

Great Expectations

Premiere: 28.06.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Historisk drama

Charles Dickens’ roman Great Expectations bliver endnu en gang adapteret til serieformat. Det bliver spændende at se, om denne version kan leve op til fortællingen. Vi har store forventninger på redaktionen, da Olivia Colman (The Crown, The Favourite) indtager rollen som den excentriske Miss Havisham. Og af producere på serien kan der bl.a. nævnes Tommy Bulfin (Peaky Blinders), Dean Baker (Taboo) og Tom Hardy (Venom).

Kender du ikke til historien, kan vi fortælle, at Great Expectations følger den unge og forældreløse Pip (Fionn Whitehead). Pip har store drømme, men da han kommer på afveje, må han overveje, hvad han er villig til at ofre for at ændre sit liv.

Flere nye serier og sæsoner på Disney+ i juni 2023

Home Improvement, sæson 1 til 8, premiere 28. juni

Del artikel