Serier | Guides

Vi Elsker anbefaler i juni 2023

Af
Alexander Jørgensen
1. juni 2023
Vi Elsker anbefaler i juni 2023
Foto: HBO Max

Del artikel

Juni starter flot ud med masser af sol. Men vil du helst holde dig i skyggen, får du her vores bud på, hvilke 6 serier du skal kaste dig over i juni 2023.

Der er nok at tage fat på i juni. HBO Max er ude med den provokerende The Idol, DR bringer den afsluttende sæson om de økonomisk rige, men moralsk fattige i Exit, og Apple TV+ byder ind med den lovende thrillerserie Hijack med Idris Elba i hovedrollen.

THE IDOL

Den spirende popstjerne Jocelyn (Lily-Rose Depp) har måttet afbryde sin seneste tour på grund af et nervøst sammenbrud. Men da hun møder den dragende og mystiske manager, Tedros (Abel Tesfaye), bliver hendes passion igen vækket, og hun er klar på at komme tilbage – vildere og mere sexet end nogensinde før.

Sam Levinson, en af skaberne bag serien, har tidligere vist med serier som Euphoria, at han ved, lige præcis hvilke knapper han skal trykke på for at skabe en succes.

The Idol får premiere 5. juni på HBO Max.

EXIT S3

Så er det tid til at se, om de norske rigmænd får som fortjent, eller om deres penge kan holde dem et skridt foran alle deres misgerninger. Serien, der er baseret på virkelige interviews med norske rigmænd, viser et liv med masser af penge, damer og stoffer, men meget lidt moral. Den skildrer ret fint, hvordan flere penge ofte trækker flere problemer med sig, og hvorfor det ikke bare er lige til at finde en god exitstrategi fra den verden.

Exit S3 får premiere 16. juni på DRTV.

AND JUST LIKE THAT S2

And Just Like That … er tilbage med veninderne, vi allerede kender fra 25-års jubilaren Sex and the City: Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) og Byen (New York), og meget mere af alt det, vi elsker fra den originale serie.

I slutningen af sidste sæson tog Miranda (Cynthia Nixon) tog med sin nye kæreste Che til Los Angeles. Gad vide, hvor længe hun kan undvære New York? Charlotte (Kristin Davis) er stadig lykkelig gift med Harry (Evan Handler), men deres ældste teenagedatter proklamerer nu, at hun er klar til at dyrke sex. Carrie har indledt et forhold til sin podcastproducer Franklin (Ivan Hernandez), men mon ikke det finder sin naturlige afslutning, nu da Aidan Shaw (John Corbett) kommer tilbage til serien?

And Just Like That … S2 får premiere 22. juni på HBO Max.

HIJACK

Her er en god gammeldags thriller. Et fly kapres på en flyvning fra Dubai til London. Heldigvis er den erfarne forhandler, Sam Nelson (Idris Elba), ombord. Over de næste syv timer må han, sammen med et hold specialister på jorden, prøve at redde sit og passagerernes liv og afværge en total katastrofe. Undervejs finder han ud af, at kapringen er sammenkædet med en større konspiration, der spænder over hele Europa.

Serien fortælles i realtid, tænk thrillerserien 24, hvilket kan være et effektivt greb for at hæve spændingen. Det sammen med den altid velspillende Idris Elba peger på, at Hijack kunne blive en virkelig god sommerserie.

Hijack får premiere 28. juni på Apple TV+.

BLACK MIRROR S6

Hele 4 år skulle der gå, før vi fik sæson 6 af den dystopiske Black Mirror. Serien har altid været garant for at give os et nyt, omend deprimerende, perspektiv på vores verden. Den tager aspekter ved vores dagligdag og kultur, hiver dem ud, blæser dem op, og viser os, hvor skøre og potentielt forfærdelige de ting kan være. Det er en interessant serie med en masse på hjertet, og efter en fire år lang pause er vi mere end klar på at dykke ned i det dystre univers igen.

Black Mirror S6 får premiere 15. juni på Netflix.

THE WITCHER S3

Sæson 3 bliver også den sidste med Henry Cavill (Man of steel og Mission: Impossible – Fallout) i rollen som den titulære witcher, Geralt of Rivia. Cavill havde kreative uenigheder med skaberne af serien, og Liam Hemsworth (The Hunger Games) overtager fra næste sæson rollen som Geralt.

I sæson 3 spidser det hele til for den alternative familie. Ciri (Freya Allen) har en enestående kraftfuld magt, som hun ikke helt forstår. Ikke desto mindre er der masser af magtfulde personer, der vil bruge den til forfærdelige ting. Yennifer (Anya Chalotra) og Geralt må gøre, hvad de kan for at redde Ciri fra magikere, royale og ikke mindst de forfærdelige fantomer fra The Wild Hunt.

The Witcher S3 får premiere 29. juni på Netflix.

Del artikel