Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Max i juni 2023

Af
Amanda Lee Edelstein
2. juni 2023
nye serier hbo max juni 2023
John Goodman som Dr. Eli Gemstone i 'The Righteous Gemstones' / Foto: HBO Max

Del artikel

En ung kvindes higen efter berømmelse, en grådig TV-prædikantfamilie og bandekrige, der løber løbsk. Dét er, hvad der venter dig på listen over nye serier og sæsoner på HBO Max i juni 2023.

I juni måned får den ventede serie The Idol med Lily-Rose Depp og Abel Tesfaye i hovedrollerne premiere på HBO Max. Du kan også glæde dig til nye sæsoner af Mayans M.C., And Just Like That … og Warrior. Se hele listen over de kommende titler på HBO Max herunder.

Mayans M.C., sæson 5

Premiere: 01.06.2023
Sprog: Engelsk og spansk
Genre: Drama og krimi

Sidste kapitel af Mayans M.C., der er en spin-off til serien Sons of Anarchy, er klar til at blive skrevet. 1. juni bliver de to første afsnit af femte sæson gjort tilgængelig på HBO Max. Derefter kan du se ét afsnit om ugen. Du kan roligt forvente at få dramatik, vold og fede motorcykler for alle pengene i de sidste 10 episoder af Mayans M.C. Man kan vel næsten ikke forvente andet af skaberen Kurt Sutter.

Kender du endnu ikke til serien, kan vi fortælle, at den stiller skarpt på motorcykelklubben Mayans M.C. Vi følger flere af medlemmerne i klubben, men især Ezekiel ’EZ’ Reyes (JD Pardo) der er prøvemedlem i klubben. Han arbejder sig op i løbet af sæsonerne, men en hemmelig aftale med politiet, hans første kærlighed uden for rækkevidde og intern splid i klubben sætter sine spor.

The Idol

Premiere: 05.06.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama

I starten af juni bliver det endelig muligt at streame The Idol. Serien har været meget omdiskuteret efter Cannes Film Festival, og nu kan vi altså endelig se, hvad al den ståhej omhandler. Serien er produceret af Sam Levinson (Euphoria), Reza Fahim og Abel Tesfaye, der er kendt som musikeren The Weeknd og også spiller en af hovedrollerne i serien.

The Idol fortæller historien om den fiktive sangerinde Jocelyn (Lily-Rose Depp), som ønsker at blive den største popstjerne i USA. På sin vej mod stjernerne møder hun natklubejeren Tedros (Abel Tesfaye), som både bringer lys og mørke ind i hendes liv.

På rollelisten er en række prominente navne fra underholdningsindustrien, heriblandt Dan Levy (Schitt's Creek), Moses Sumney, Troye Sivan og Jennie Kim fra K-popgruppen Blackpink.

The Righteous Gemstones, sæson 3

Premiere: 19.06.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie

På listen over nye serier og sæsoner på HBO Max i juni 2023 finder du tredje sæson af The Righteous Gemstones. Har du brug for et afbræk fra hverdagen og at få gang i lattermusklerne, kan vi anbefale dig at sætte tid af til serien. En vanvittig familie, skæv humor og forrykt livsstil er nogle af de ord, der kan bruges til at beskrive The Righteous Gemstones.

Vi følger en TV-prædikantfamilie, som ikke går så meget op i Guds ord og at hjælpe andre, men derimod foretrækker at fylde deres egne lommer og leve livet til fulde. I tredje sæson skifter lederskabet, og så går det endelig op for de resterende medlemmer af familien, at det ikke er helt nemt at opretholde den ekstravagante livsstil, som de alle er blevet så vant til.

The Righteous Gemstones er skabt og produceret af Danny McBride, som bl.a. også står bag Vice Principals og Eastbound & Down. McBride spiller selv et medlem af Gemstone-familien sammen med Adam Devine, John Goodman, Edi Patterson, Cassidy Freeman m.fl.

And Just Like That …, sæson 2

Premiere: 22.06.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie, drama og romantik

Det er igen tid til at finde cocktailglas frem og invitere dine veninder over til at se nye afsnit af And Just Like That... Serien er en spin-off til Sex and the City med Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis i hovedrollerne.

De tre veninder står stadig hinanden nær, selvom de alle nu er i 50’erne. Og de har stadig brug for at støtte sig til hinanden, når familieliv, kærlighedsliv og karriere skal jongleres. Der er 11 episoder i alt af anden sæson af And Just Like That, hvoraf de to første bliver gjort tilgængelige den 22. juni. Og så er det netop kommet frem, at Kim Cattrall gør comeback for en kort bemærkning som Samantha Jones i sæsonens finaleafsnit, der bliver sendt til august.

Warrior, sæson 3

Premiere: 29.06.2023
Sprog: Engelsk, mandarin og kantonesisk
Genre: Action, drama og historisk

Det var en trist dag, da Cinemax annoncerede, at de ikke ville håndtere flere originale produktioner. For det betød, at serien Warrior ville slutte med anden sæson. Fans af serien kunne dog ånde lettede op, da HBO besluttede at tage over og stod klar til at producere tredje sæson af den amerikanske dramaserie. Tredje sæson af Warrior får premiere på HBO Max 29. juni, og så får vi at se, om de nyeste afsnit kan leve op til de tidligere sæsoner.

Warrior er en serie for dig, hvis du er til masser af action. For kampsport er en del af Warriors DNA. Det skyldes bl.a., at serien er skabt på et koncept udviklet af Bruce Lee inden hans død, og med hans datter Shannon Lee som producer. Serien foregår i 1870’ernes San Francisco, hvor kinesiske bander regerede Chinatown, og ingen kunne vide sig helt sikre.

Flere nye serier og sæsoner på HBO Max i juni 2023

La Fortuna, premiere den 01.06.2023
Ten Year Old Tom, sæson 2, premiere 29.06.2023
Vgly, premiere 30.06.2023

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Guides