Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Max i december 2021

AfAmanda Lee Edelstein
3. december 2021
Foto: Landscapers/Stefania Rosini/Sky UK Ltd/HBO/Sister

Del artikel

Vi har allerede fået ønsket om december-sne opfyldt, så nu er der bare tilbage at finde ud af, hvilke serier vi skal underholde os selv med, når vi er inden døre.


Vi har tidligere løftet sløret for nogle af de nye serier og sæsoner, du kan glæde dig til på HBO Max i en tidligere artikel.BeforeignersAnd Just Like That...

Herunder følger dog den fulde liste over nye udgivelser på HBO Max.

Blandt andet venter der flere spændende miniserier og et par gamle kendinge.

Landscapers


Premiere:
Sprog:
Genre:

Olivia Colman (The Crown) og David Thewlis (Big Mouth, Harry Potter) spiller overfor hinanden i denne minikrimiserie. Landscapers er krimi med et twist, da du kan glæde dig til en masse humor blandet med det klassiske drama.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Seriers julekalender

Selve udgangspunktet for fortællingen er egentlig også tragikomisk. Vi følger ægteparret, Susan og Christopher Edwards, der mistænkes for at have slået Susans forældre ihjel for flere år tilbage – og efterfølgende begravet dem i baghaven.

Utroligt nok bygger Landscapers på en historie fra det virkelige liv tilbage fra 1998.

Se traileren til 'Landscapers'


Hacks


Premiere:
Sprog:
Genre:

Har du brug for at trække lidt på smilebåndet i løbet af december – eller måske endda storgrine – skal du se den nye serie Hacks. I serien følger vi Deborah Vance, der spilles af Jean Smart (Mare of Easttown, Watchmen). Vance er en succesfuld komiker, men på grund af sin alder, mener nogle, at hendes show skal spices lidt op.

LÆS OGSÅ: Se listen: Nye serier og sæsoner på Netflix i december 2021

Ind i billedet kommer den unge Ava (Hannah Einbinder), som får til opgave at gøre den ældre dame lidt mere moderne. Men det skaber gnidninger, for Vance mener ikke, at hun har brug for hjælp, og Ava kan ikke snuppe den bedrevidende dame. Men måske de begge kan lære lidt af hinanden?

Uanset hvad er der lagt i kakkelovnen til et godt grin. Hvert afsnit varer desuden blot 30 minutter, så du kan sagtens snige et afsnit eller to ind mellem al julehyggen.

Se traileren til 'Hacks'


Paraiso


Premiere:
Sprog:
Genre:

Den spanske serie Paraiso tager seeren med tilbage til 1992. I det spanske område Levante oplever beboerne mystiske forsvindinger. Men der kommer ikke rigtig nogen opklaring på, hvad der sker med de forsvundne, unge mennesker.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Vi slugte alle afsnit af ‘Nisser’ på én eftermiddag

Da 15-årige Javis søster forsvinder sammen med to veninder en sommeraften, beslutter han sig for at finde ud af, hvad der er sket med dem. Selv med hjælp fra sine venner må Javi dog hurtigt sande, at han nok er ude, hvor han ikke kan bunde. For forsvindingerne er langt fra almindelige, jordiske forsvindinger.

Se traileren til 'Paraiso'


Station Eleven


Premiere:
Sprog:
Genre:

På listen over nye serier og sæsoner på HBO Max i december 2021 er der én serie, som måske kommer lidt for tæt på for nogle. For Station Eleven handler om en epidemi, der forandrer hele verden, da den dræber en stor del af befolkningen. Og det føles måske ikke særlig betryggende at se på i disse corona-tider.

LÆS OGSÅ: Podcast – Amagermanden på Viaplay

Men hvis du kan overskue det, er Station Eleven en serie, der fortjener at blive set. For selvom den handler om sygdom og en voldsom forandring af det moderne samfund, som vi kender det, er den også en hyldest. Gennem fortællingen bliver det nemlig klart, hvor meget kunst i forskellig form kan betyde for det enkelte menneske.

Se traileren til 'Station Eleven'


The West Wing, sæson 1 til 7


Premiere:
Sprog:
Genre:

En gammel klassiker har sneget sig ind på listen over nye serier og sæsoner på HBO Max i december 2021. The West Wing blev oprindeligt sendt fra 1999 til 2006 i USA, så den har altså lidt år på bagen. Men når der er tale om så god en serie, gør det nu ikke noget!

The West Wing, også kaldet Præsidentens mænd på dansk, er et politisk drama. Vi følger den fiktive amerikanske præsident Josiah "Jed" Bartlet (Martin Sheen, Grace and Frankie) og en masse af hans rådgivere, mens de forsøger at balancere politisk succes og personlig lykke.

LÆS OGSÅ: Makværk og dårligt TV: De værste serier i 2021

Som du næsten kan regne ud, ender det i en masse drama, skandaler og episoder, hvor man skal tænke hurtigt, for at undgå at gøre situationen værre. Er du til drama- eller politiske serier, skal du simpelthen se The West Wing.
Flere nye serier og sæsoner på HBO Max i december 2021
Road Trip, premiere 01.12.2021

Beforeigners, sæson 2, premiere 05.12.2021

And Just Like That..., premiere 09.12.2021

The Little Drummer Girl, premiere 10.12.2021

The Mentalist, sæson 1 til 7, premiere 15.12.2021

No Activity, premiere 19.12.2021

Bunker, premiere 23.12.2021

LÆS OGSÅ: Se traileren til ‘And Just Like That…’

LÆS OGSÅ: Det Emmy-nominerede Netflix-hit er tilbage med en trailer til anden sæson af ‘Emily in Paris’

Del artikel