Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Max i juli 2022

AfAmanda Lee Edelstein
8. juli 2022
Westworld aflyst
Ed Harris som The Man in Black / Foto: Westworld/HBO Max

Del artikel

Der er gode nyheder til fans af der godt kan lide at strække lattermusklen og hygge med vampyrerne i ’What We Do in the Shadows’.

Se hele listen over nye serier og sæsoner på HBO Max i juli 2022 herunder. Du kan bl.a. glæde dig til en spin-off af Pretty Little Liars eller få et godt grin med en ny sæson af en populær Adult Swim-serie.

Ud over de nedenstående titler kan du også finde Luther (sæson 1 til 5), E.R. (Skadestuen) (sæson 1 til 15), Parks and Recreation (sæson 1 til 7) og Downtown Abbey (sæson 1 til 6) på HBO Max i løbet af juli.

Westworld, sæson 4


Premiere:
Sprog:
Genre:

Du kan allerede nu se de første to episoder af fjerde sæson af den Emmy-vindende serie Westworld på HBO Max. Der bliver udgivet et nyt afsnit hver uge, så hvis du ikke vil risikere nogle spoilers, må du hellere sidde klar. Efter to års ventetid er vi nok mange, der er spændte på at se nyt fra Westworld.

Du kan forvente dramatiske episoder, som sætter tankerne i gang – ligesom det var tilfældet med de tidligere sæsoner af Westworld. Og så skal du glæde dig til et gensyn med Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, James Marsden, Angela Sarafyan og mange flere. Ariana Debose er desuden gæstestjerne i denne sæson af Westworld.

Se traileren til Westworld, sæson 4


How to Screw It All Up


Premiere:
Sprog:
Genre:

How to Screw It All Up er skabt af Jaime Olias og Pablo Sanhermelando. Det er en ny spansk serie, som tager udgangspunkt i en inspirerende coming-of-age fortælling. Serien kendes også under navnet Cómo mandarlo todo a la mierda, der er den spanske titel.

I How to Screw It All Up følger vi en række unge mennesker, der flygter fra forskellige ting i livet. De begiver sig ud på en roadtrip, hvor den oprindelige ide blot er at komme væk hjemmefra. Men når man begiver sig ud i verden, vil man ofte se tingene i et andet lys. Turen ender da også med at få nogle brikker til at falde på plads indeni for flere af karaktererne.

Tuca & Bertie, sæson 3


Premiere:
Sprog:
Genre:

Adult Swim står bag animationsserien Tuca & Bertie, der er at finde på listen over nye serier og sæsoner på HBO Max i juli 2022. Og da det er Ali Wong og Tiffany Haddish, der lægger stemme til de to hovedkarakterer, kan du ikke andet end at blive underholdt.

Har du endnu ikke set serien, kan du varme op med de to første sæsoner, inden tredje sæson af Tuca & Bertie bliver gjort tilgængelig den 13. juli. På premieredatoen finder du de to første sæsoner på streamingtjenesten. Herefter bliver der udgivet ét afsnit om ugen. Tredje sæson består af i alt 10 episoder.

Tuca & Bertie handler om to veninders liv og hverdag. Forskellen fra andre serier er, at de to hovedpersoner er fugle. Men det betyder jo ikke, at man ikke stadig har mange af de samme udfordringer som alle andre i denne verden.

Se traileren til Tuca & Bertie, sæson 3


What We Do in the Shadows, sæson 4


Premiere:
Sprog:
Genre:

I midten af juli vender What We Do in the Shadows tilbage. Fjerde sæson af den komiske serie om de fire vampyr-venner følger samme overordnede præmis som de forrige sæsoner. Det er stadig Nandor (Kayvan Novak), Laszlo (Matt Berry), Nadja (Natasia Demetriou) og Colin Robinsons (Mark Proksch), der er omdrejningspunktet for serien.

Vennerne vender tilbage til Staten Island, men det skal vise sig, at de ikke blot kan flytte ind i deres gamle palæ. Det er nemlig ødelagt. Så nu må de fire venner finde en måde at skrabe penge sammen, så de kan reparere deres hjem.

Men bare rolig. Selvom sæsonen handler om de fire vampyrers boligsituation, er der stadig masser af tid til sjov, blodige hændelser og stepdans.

Se traileren til What We Do in the Shadows, sæson 4


Pretty Little Liars: Original Sin


Premiere:
Sprog:
Genre:

Er du fan af Pretty Little Liars? I så fald skal du glæde dig til slutningen af juli, hvor en spin-off serie kaldet Pretty Little Liars: Original Sin kommer til HBO Max. Men du kan faktisk godt kaste dig over serien, selvom du ikke har set Pretty Little Liars. Du skal blot kunne lide thriller- / dramaserier med et lille twist, så er Pretty Little Liars: Original Sin noget for dig.

Pretty Little Liars: Original Sin foregår i byen Millwood. 20 år efter en tragisk begivenhed begynder en gruppe unge piger at blive udsat for chikane. Mon der er en sammenhæng mellem tidligere begivenheder og det, der sker for pigerne i dag? Det må du se med, for at finde ud af.

Se traileren til Pretty Little Liars: Original Sin


Flere nye serier og sæsoner på HBO Max i juli 2022


Luther,

Hausen, premiere 11.07.2022

The Anarchists, premiere 11.07.2022

Who’s By Your Side, premiere 13.07.2022

Breeders sæson 3, premiere 15.07.2022

The Rehearsal, premiere 16.07.2022

E.R., sæson 1-15 – 18.07.2022

Parks and Recreation, sæson 1-7 – 18.07.2022

Almost Fly, premiere 21.07.2022

Murder at the Cottage, premiere 21.07.2022

Rap Sh*t, premiere 22.07.2022

Downton Abbey, sæson 1-6 – 25.07.2022

Tigtone, sæson 2, premiere 27.07.2022

Harley Quinn, sæson 3, premiere 29.07.2022

LÆS OGSÅ: True crime-serien 'Black Bird' får premiere i denne uge: Se den officielle trailer

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'The Offer' er et tilbud, du ikke skal afvise

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvor godt har du styr på de her serielokationer?

Del artikel

Andre Serier | Guides

Mest læste