Serier | Nyheder

True crime-serien 'Black Bird' får premiere i denne uge: Se den officielle trailer

AfTrine Jerichau Roslev
6. juli 2022
'Black Bird'
Foto: Apple TV+

Del artikel

Se den officielle trailer til krimiserien 'Black Bird', der er baseret på virkelige hændelser.

Traileren til miniserien Black Bird lægger op til en grufuld historie. En historie, der er baseret på virkelige kriminelle hændelser.

Historiens karakterer levendegøres bl.a. af Taron Egerton (Rocketman, Kingsman: The Secret Service), som spiller den fængslede Jimmy Keene, og Paul Walter Hauser (Cobra Kai, Cruella), som spiller den en formodet seriemorder Larry Hall.

Keene får mulighed for at forkorte sin straf ved at nå ind under huden på Larry Hall, der sidder i et fængsel med hårde kriminelle, og få hans tilståelse og en viden om, hvor ligene ligger begravet. Keene siger ja.

Mærk den intense stemningen i seriens trailer:

Bag serien står bl.a. den storhittende producer Dennis Lehane, som også har produceret The Outsider, Mr. Mercedes og Boardwalk Empire.

Black Bird er en miniserie og får premiere fredag den 8. juli 2022 på Apple TV+. På premieredagen vil to afsnit være tilgængelige, derefter udgives ét afsnit om ugen.

Den er baseret på erindringsbogen In With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer, and A Dangerous Bargain for Redemption af James Keene and Hillel Levin.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder