Serier | Nyheder

Samantha Jones vender tilbage til 'And Just Like That' … i sæson 2

Af
Carina Nørgaard Schou
1. juni 2023
Samantha vender tilbage til and just like that
Kim Cattrall vender tilbage til 'And Just Like That …' i anden sæson / Foto: HBO Max

Del artikel

Den nye sæson af 'Sex and the City' spin-off'et er lige på trapperne med sin anden sæson, da nyheden om, at Kim Cattrall vender tilbage i en cameo som Samantha, lander.

Skuespilleren Kim Cattrall, der spillede karakteren Samantha Jones gennem seks sæsoner af Sex and the City og to efterfølgende spillefilm, havde ellers forsvoret, at hun ville vende tilbage til rollen igen i spin-off-serien And Just Like That …

Til manges store fortrydelse optrådte hun da også kun i første sæson af serien i en SMS-korrespondance med Carrie og som et luftigt indslag, da hun sendte blomster til Mr. Bigs begravelse.

Men nu forlyder det, at Kim Cattrall alligevel vender tilbage i seriens univers i den nye sæson. Omend kun for en kort bemærkning i sæsonens finaleafsnit, hvor Samantha har en telefonsamtale med Carrie (Sarah Jessica Parker).

Det skriver Variety, der også fortæller, at skuespilleren indspillede sin scene 22. marts i New York uden at tale med hverken nogle af de øvrige skuespillere i serien eller showrunner Michael Patrick King.

HBO har bekræftet Kim Cattralls tilbagevenden til serien, der får premiere 22. juni, men afsnittet med Samanthas scene bliver først vist i august.

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder

Mest læste