Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i august 2021

AfAmanda Lee Edelstein
2. august 2021
Foto: Britannia/Sophie Mutevelian/HBO Nordic

Del artikel

HBO Nordic byder op til dans for dig, som elsker superhelteserier og historiske fortællinger.


Ud over de nedenstående titler kan vi afsløre, at HBO Nordic også giver adgang til flere interessante dokumentarer, heriblandt én om Barack Obama, og et specialafsnit af Rick & Morty i august!

The L Word: Generation Q
The L Word: Generation Q er en efterfølger til serien The L Word, som var forud for sin tid, da den blev sendt i 00’erne. Det var nemlig dengang første gang, at en amerikansk TV-serie havde en rolleliste hovedsageligt bestående af homo-, biseksuelle og transkønnede personer.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i august 2021

Identitetsopfattelsen har for mange ændret sig en del siden da. Og derfor er The L Word: Generation Q ej heller lige så banebrydende. Alligevel er det en serie, som er værd at se. For den tager netop fat i vigtige emner, såsom identitet, kærlighed, ungdom, dét at blive ældre, karriere m.fl.

Se traileren til The L Word: Generation QStargirl
Elsker du film og serier med superhelte i fokus? Så kan det være, at du skal følge med på HBO Nordic, når anden sæson af serien Stargirl bliver får premiere. Der er tale om en DC-dramaserie med masser af action og sci-fi / fantasy.

LÆS OGSÅ: Se teaseren: Storsælgende bogserie bliver til storslået sci-fi-drama

I Stargirl følger vi Courtney Whitmore (Brec Bassinger, School of Rock), der stadig går i high school. Ved siden af studierne forsøger hun at lede andre unge superhelte, så de kan fjerne alle farer mod menneskeheden. Målet er at blive lige så afgørende og heltemodige som idolerne fra Justice Society of America.

Se traileren til Stargirl, sæson 2Fena: Pirate Princess
På listen over nye serier og sæsoner på HBO Nordic i august 2021 er der også noget for dem, der elsker animationsserier. I midten af august får nyeste skud på stammen, Fena: Pirate Princess, nemlig premiere. På dagen bliver to afsnit gjort tilgængeligt, og herefter kan du glæde dig til ét afsnit om ugen.

LÆS OGSÅ: 5 serier du skal se, inden næste sæson

Fena: Pirate Princess fortæller historien om den forældreløse pige Fena Houtman. Efter en tragisk oplevelse må hun tage til takke med det liv, som skæbnen har tildelt hende. Eller må hun?

Serien foregår i en alternativ version af det 18. århundrede. Og så kan du godt glæde dig til eventyr og spænding, da der er lagt op til en dramatisk fortælling.

Se traileren til Fena: Pirate PrincessBritannia, sæson 3
Kunne du ikke få nok af Vikings (måske nærmere bestemt de første sæsoner), Game of Thrones, Rome o.l. serier, bør du i den grad sætte tid af til den historiske serie Britannia. HBO Nordic står klar med tredje sæson i slutningen af måneden.

Den historiske fortælling i Britannia tager udgangspunkt i romernes invadering af De Britiske Øer. Romerne forsøger at undertvinge kelterne til overgivelse, men de har magi og naturen på deres side, så de romerske legioner har sin sag for.

LÆS OGSÅ: Top 5: Historiske serier på HBO Nordic

Os danske seere kan desuden glæde os til at se vores helt egen Nikolaj Lie Kaas på rollelisten. Men vi lover, at Lie Kaas langt fra er det eneste genkendelige ansigt.

Se traileren til Britannia, sæson 3Supergirl
Du kan lige nå at hoppe med på bølgen, inden DC-serien Supergirl sætter sit sidste punktum. Præcis som med den tidligere nævnte Stargirl, som også var på listen over nye serier og sæsoner på HBO Nordic i august 2021, er Supergirl en fremragende serie til dem, der elsker alt, som har med superhelte at gøre.

LÆS OGSÅ: HVORDAN KAN DU GØRE DET MOD MIG? De fem mest skuffende sæsonfinaler

Supergirl fortæller historien om Kara Zor-El, der er kusine til Superman og selv er undsluppet planeten Krypton. Gennem sæsonerne har hun lært at tøjle sine egne kræfter, og kombinere superhelte-jobbet med hverdagslivet.

Andre nye serier og sæsoner på HBO Nordic i august 2021

Rick & Morty: Summer Meets God (Rick Meets Evil), special afsnit, premiere 02.08.2021

Work in Progress, sæson 2, premiere 23.08.2021

LÆS OGSÅ: Hvilken vin bør du drikke til din yndlingsserie?

LÆS OGSÅ: SKAM JER! De 5 værste serier i TV-historien

Del artikel