Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i februar 2022

AfAmanda Lee Edelstein
2. februar 2022
Bradley Freegard som Canute i episode 104 af 'Vikings: Valhalla'
Foto: Netflix

Del artikel

På Netflix i februar venter der bl.a. en anderledes krimi med kendisser som gæstestjerner, Steve Carell som chef for et vagtværn i rummet og en ny invasion af vikinger.

Se hele listen over nye serier og sæsoner på Netflix i februar 2022 herunder.

Udover de fremhævede titler skal du også glæde dig til den nye serie Inventing Anna af Shonda Rhimes, som også stod bag Bridgerton.

Murderville

Premiere: 03.02.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie og krimi

En del krimiserier har et humoristisk element. Tænk blot på NCIS, Bones og CSI, men det er ikke så ofte, man ser en genrekombination, der ligeligt deler krimi og komedie. Er det netop, hvad du har ventet på, så skal du se den nye serie Murderville, når den får premiere i begyndelsen af februar.

Murdervilles præmis adskiller sig også fra andre krimiserier på streamingtjenesterne. For i hvert afsnit er der en ny person, der skal hjælpe detektiven Terry Seattle (Will Arnett, BoJack Horseman) med at opklare den kriminelle handling. Denne person er en kendis, du sikkert kender fra diverse TV-programmer eller film.

Et yderligere twist er, at kendisgæsten ikke har fået et manuskript. I stedet skal de improvisere sig vej frem til den skyldige.

Sweet Magnolias, sæson 2

Premiere: 04.02.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og romantik

Den romantiske dramaserie Sweet Magnolias er et fremragende valg til dig, der ikke har lyst til al for megen action og tankespind. I denne serie er vi helt nede på jorden, for den handler blot om almindelige menneskers hverdag i en lille by og de udfordringer, vi hver især går igennem.

Nogle dage er hårde, andre er lettere. Men det hele er med til at forme os som mennesker. Og så længe vi har nogle gode venner, skal alt nok gå.

Young Wallander: Killer's Shadow

Premiere: 17.02.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi og drama

Udover Murderville finder du en lidt mere traditionel krimiserie på listen over nye serier og sæsoner på Netflix i februar 2022, for i midten af februar kommer anden sæson af Young Wallander. Serien er ment som en videreførelse af den svenske krimiserie Wallander, der løb over skærmen fra 2005 til 2013, og som også er filmatiseret.

I Young Wallander følger vi forfatter Henning Mankells fiktive karakter Kurt Wallander som ung efterforsker. I den nye sæson undersøger Wallander (Adam Pålsson, Broen) en sag, der er mere indviklet og går længere tilbage i tiden, end den lige virker til.

Space Force, sæson 2

Ben Schwartz as F. Tony Scarapiducci, Tawny Newsome as Angela Ali, Steve Carell as General Mark Naird, Jimmy O. Yang as Dr. Chan Kaifang, Don Lake as Brad Gregory, Diana Silvers as Erin Naird, John Malkovich as Dr. Adrian Mallory i 'Space Force' sæson 2
Foto: Netflix

Premiere: 18.02.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie

Vi Elsker Seriers anmelder skrev følgende om de første afsnit af Space Force, der ellers delte vandene: ”Steve Carell (The Office) får hurtigt smilet frem i komedieserien Space Force, hvor tingene virker så absurde, at man kun kan grine af dem”.

Så gør lattermusklerne klar, for den omdiskuterede Space Force er aktuel en med ny sæson i februar. I anden sæson skal crewet, ledet af general Naird (Steve Carell), vise, at der faktisk er brug for værnet – også i fremtiden.

Vikings: Valhalla

Premiere: 25.02.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Historisk drama

Er du trist over, at der ikke udkommer flere afsnit af serien Vikings? Ingen grund til at fortvivle. Vikingernes historie blev nemlig ikke fuldkommen lagt på hylden. Blot de vikinger, som vi tidligere har stiftet bekendtskab med.

Den nye serie Vikings: Valhalla foregår 100 år efter begivehederne i den oprindelige Vikings. Du får altså ikke et gensyn med Ragnar, Bjørn, Ivar, Lagertha eller nogle af de andre karakterer. Til gengæld vil du stifte bekendtskab med en masse nye vikinger. Mon ikke de også er rimelig badass?

Flere nye serier og sæsoner på Netflix i februar 2022

Raising Dion, sæson 2, premiere 01.02.2022
Dark Desire, sæson 2, premiere 02.02.2022
Finding Ola, premiere 03.02.2022
Until Life Do Us Part, premiere 10.02.2022
Toy Boy, sæson 2, premiere 11.02.2022
Inventing Anna, premiere 11.02.2022
Fishbowl Wives, premiere 14.02.2022
Devotion, a Story of Love and Desire, premiere 14.02.2022
One of Us Is Lying, premiere 18.02.2022
Cat Burglar, premiere 22.02.2022
Back to 15, premiere 25.02.2022
Merlí. Sapere Aude, premiere 25.02.2022
Juvenile Justice, ukendt dato
Love, Life & Everything in Between, ukendt dato

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Guides

Mest læste