Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i maj 2021

AfAmanda Lee Edelstein
3. maj 2021
Foto: Lucifer/Netflix

Del artikel

Netflix står klar med en række nye internationale serier i maj.


Du kan altså glæde dig til en del forskellige genrer og nationaliteter på Netflix’ liste over nye serier og sæsoner i maj 2021, men er du til fantasy og dæmoner? Så bliver maj måned på Netflix nok den bedste, siden Lucifer sæson 5 del 1 havde premiere.

Selena: The Series, sæson 2


Premiere:
Sprog:
Genre:

I december 2020 blev første sæson af historien om sangeren Selena Quintanilla-Pérez’ liv gjort tilgængelig på Netflix. Knap 5 måneder senere er anden sæson klar til at blive streamet. I begyndelsen af maj kan du således følge Selena Quintanilla-Pérez kamp for at forblive sig selv, når hele verden forandrer sig omkring hende, idet hendes karriere i den grad tager fart.

LÆS OGSÅ: 3 serier, der kan få dig til at fælde en tåre

Selenas succes er med til at skabe en del frustrationer og problemer i hendes privatliv. Alligevel forsøger hun at få det bedste ud af det. Men hvad hun ikke er forberedt på er, hvordan succesen avler jalousi og er medvirkende til at gøre folk besatte af hende som person – og ikke kun på den positive måde.

Se traileren til Selena: The Series, sæson 2


Move to Heaven


Premiere:
Sprog:
Genre:

Du bør give den koreanske serie Move to Heaven en chance, hvis du leder efter en ny serie at kaste dig over i maj måned. Det er en serie, som nok ikke kan undgå at sætte nogle tanker i gang hos seeren. Disse er dog måske en smule dystre, da serien tager udgangspunkt i død.

Lee Jehoon spiller hovedkarakteren Sang Gu, der er diagnosticeret med aspergers og arbejder som en såkaldt ”Traumer Cleaner” – altså én der rydder op, hvis nogen er gået bort e.l. Move to Heaven beskæftiger sig således med de afdødes fortællinger.

LÆS OGSÅ: Nye serier på Viaplay, Apple TV+, Paramount+, Disney+, C More, Xee og DR TV i maj 2021

Traileren giver ikke synderligt indsigt i, hvad vi kan forvente af serien, men mon ikke Move to Heaven adskiller sig fra en del andre serier med dét præmis, den arbejder ud fra.

Se traileren til Move to Heaven


Who Killed Sara?, sæson 2


Premiere:
Sprog:
Genre:

Blot to måneder efter første sæson blev offentliggjort på Netflix, kommer anden sæson af den spanske serie Who Killed Sara? til streamingtjenesten. Men det er jo kun en god ting for os, der ikke kan vente med at forstå, hvad der egentlig skete med Sara (spillet af Ximena Lamadrid).

LÆS OGSÅ: 5 gode kriminalgåder til en aften i godt selskab

Efter at tilbragt flere år i fængsel for mordet (som han ikke begik) på sin søster er Alex (Manolo Cardona, Narcos) klar til at tage samtlige midler i brug for selv at opklare sagen. Han er dog ikke forberedt på dét, han kommer til at finde ud af om Sara. For var hun egentlig, som han husker?

Se traileren til Who Killed Sara?, sæson 2


Lucifer, sæson 5 del 2


Premiere:
Sprog:
Genre:

Vi kommer med gode nyheder til fans af serien Lucifer. Ventetiden er nemlig næsten ovre. Allerede i slutningen af maj kan du se anden del af femte sæson. Men kan Lucifer (Tom Ellis, Rush) mon gøre tingene gode igen med Chloe (Lauren German, Chicago Fire) efter alt, de har været igennem?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Boardwalk Empire’ er et sikkert hit for fans af gangsterklassikerne

Har du endnu ikke set Lucifer? Så kan du lige så godt gå i gang med den samme. Især hvis du både er vild med fantasy- og krimiserier. For Lucifer formår nemlig at forene de to genrer på fremragende vis. Du får det klassiske opklaringsarbejde af diverse forbrydelser blandet sammen med kampen mellem engle og dæmoner. Det lyder skørt, men det fungerer!

Ragnarok, sæson 2


Premiere:
Sprog:
Genre:

Fortællingen om de nordiske guder er ikke blot forbeholdt Marvel-universet. Vores norske naboer har forsøgt sig med en serie, der tager udgangspunkt i den nordiske mytologi. Vores anmelder var ret begejstret for første sæson af Ragnarok, så nu er spørgsmålet vel bare, om anden sæson kan leve op til forventningerne.

LÆS OGSÅ: Det kunne have været så godt: De 5 mest skuffende serier de seneste 5 år

Helt generelt er serien Ragnarok en eminent nyfortolkning af fortællingen om de nordiske guder. Serien formår på besynderlig vis at forbinde de gamle fortællinger med moderne problematikker. Og så gør det naturligvis ikke noget, at der er filmet i smuk natur.

Flere nye serier og sæsoner i maj 2021

Love, Death & Robots: Volume 2, premiere 04.05.2021

Navillera, premiere 04.05.2021

Jupiter’s Legacy, premiere 07.05.2021

Vincenzo, premiere 09.05.2021

The Upshaws, premiere 12.05.2021

Haunted, sæson 3, premiere 14.05.2021

The Kominsky Method, sæson 3, premiere 28.05.2021

LÆS OGSÅ: Ikke noget at grine af: 5 komedieserier, der ikke er sjove

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Kate Winslet viser magtdemonstration i ‘Mare of Easttown’

Del artikel

Læs mere omNetflixLucifer