Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i maj 2023

Af
Amanda Lee Edelstein
2. maj 2023
nye serier Netflix maj 2023
Monica Barbaro som Emma Brunner og Arnold Schwarzenegger som Luke Brunner i 'Fubar' / Foto: Amanda Matlovich / Netflix

Del artikel

En ny kærlighedshistorie fra ’Bridgerton’-universet, en dystopisk fremtid og Arnold Schwarzenegger, der står klar til at uddele flere bøllebank, er, hvad du kan se frem til på Netflix i den kommende måned.

Vi kan altså kun anbefale dig at sætte godt med tid af til alle de gode nye serier og sæsoner, der bliver tilgængelige på Netflix i maj 2023. Se hele listen herunder, og håb på lidt regnvejr, så du har en undskyldning for at sidde indenfor i den kommende måned.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Premiere: 04.05.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Historisk drama og romantik

Det er mere end et år siden, at anden sæson af Bridgerton blev gjort tilgængelig på Netflix. Og selv om tredje sæson er i gang med at blive produceret, må fans af serien vente et stykke tid endnu, før de igen kan følge med i, hvad der sker for Bridgerton-familien i 1800-tallets London. Heldigvis skal du ikke vente længe endnu, før du kan streame Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story er en spin-off til Bridgerton, som tager udgangspunkt i kærlighedshistorien mellem det kongelige ægtepar, kong George og dronning Charlotte. Selv om de to har øjeblikkelig kemi, må de kæmpe en brav kamp for at få deres ægteskab til at fungere.

Hvis du har en forkærlighed for historisk drama, vil vi anbefale dig at sætte tid af til Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Der er tale om en både episk og tragisk kærlighedshistorie, som bliver udfoldet på bedste vis.

Dance Brothers

Premiere: 10.05.2023
Sprog: Finsk
Genre: Drama

Er blodets bånd stærkere end penge og nye relationer? Dét spørgsmål må brødrene Roni (Roderick Kabanga) og Sakari (Samuel Kujala) stille sig selv gentagne gange i serien Dance Brothers.

De to brødre har et stærkt forhold, men da de åbner en klub, begynder indtjening at fylde mere og mere. Meningen med at åbne en klub var ellers at give plads til deres passion: dans. For der er ingen begrænsninger, når man selv ejer klubben. Men da deres dansetrin bliver anerkendt i branchen, må de opgive meget for at blive på toppen.

Black Knight

Premiere: 12.05.2023
Sprog: Koreansk
Genre: Sci-fi og action

I den koreanske serie Black Knight befinder vi os 48 år ude i fremtiden. Men det er slet ikke en fremtid, folk der lever i 2023 kan genkende. For advarsler om, at vi udleder for meget luftforurening, blev ikke taget alvorligt. Så nu er Jorden ødelagt, og kun én procent af verdens befolkning har overlevet.

Men man skal ikke nødvendigvis prise sig lykkelig, blot fordi man har overlevet. For i den dystopiske verden, som Black Knight suger os ind i, har alle de overlevende brug for respiratorer med ren luft for at kunne overleve. Udvalgte personer med ekstra træning skal levere ilten ud til befolkningen, men de er altid i risiko for angreb, da ilt er en mangelvare, alle vil have fat i.

XO, Kitty

Premiere: 18.05.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama, romantik og komedie

XO, Kitty er den første Netflix-serie, der udspringer af en original Netflix-film. Der er således meget på spil for Netflix med denne satsning. Men mon ikke de har fat i den lange ende, når de bygger videre på fortællingen om Covey-familien, som vi kender fra To All the Boys I've Loved Before-filmserien.

I filmene To All the Boys I've Loved Before følger vi Lara Jean, som får uvurderlig hjælp til sine kærlighedsproblemer af lillesøsteren Kitty (Anna Cathcart). I XO, Kitty følger vi nu Kittys forsøg på at navigere i kærlighedens hektiske verden – i Sydkorea. Det skal vise sig, at det er nemmere at guide andre til kærligheden end selv at finde og holde på den.

Muted

Premiere: 19.05.2023
Sprog: Spansk
Genre: Thriller og drama

Arón Piper, som er kendt fra den spanske serie Élite, spiller hovedrollen som Sergio i Muted, der er på listen over nye serier og sæsoner på Netflix i maj 2023. I thrillerserien forsøger en psykiater at opklare Sergios sindstilstand, og hvor farlig han er.

Sergio er nemlig lige blevet løsladt fra fængsel. Han skulle afsone seks år for mordet på sine forældre. Men da han ikke har ytret et ord siden hændelsen, kan ingen vide sig sikre på, hvad der egentlig skete. Eller om han er farlig for samfundet.

FUBAR

Premiere: 25.05.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Action og thriller

Man ved bare, der er action for alle pengene, når Arnold Schwarzenegger (Terminator) står på rollelisten. Det er da også, hvad du kan forvente af serien FUBAR, som udgives på Netflix i slutningen af maj. I den nye serie spiller Arnold Schwarzenegger CIA-agenten Luke Brunner. Da han går på pension, bliver han alligevel kaldt ind til en ekstra opgave, som ændrer alt.

Det viser sig nemlig, at Lukes datter, Emma (Monica Barbaro, Top Gun: Maverick) også arbejder for CIA. Nu må de to ikke blot lære at arbejde sammen for at løse opgaven, men også genopbygge deres forhold, så det ikke bygger på en løgn.

Flere nye serier og sæsoner på Netflix i maj 2023

The Tailor, premiere 02.05.2023
Sanctuary, premiere 04.05.2023
Mulligan, premiere 12.05.2023
Doctor Cha, premiere 17.05.2023
The Good Bad Mother, premiere 20.05.2023
Turn of the Tide, premiere 26.05.2023

Del artikel

Læs mere omNetflix