Serier | Guides

Tag med til Månen i den nye serie 'Hello Tomorrow' på Apple TV+. Traileren er netop landet

AfCarina Nørgaard Schou
19. januar 2023
Billy Crudup, Nicholas Podany og Haneefah Wood i serien 'Hello Tomorrow' / Foto: Apple TV+

Del artikel

I serien 'Hello Tomorrow' med Billy Crudup på Apple TV+ bliver du taget med på en rejse i både tid og sted. Serien har premiere 17. februar.

"Helt op til Månen og tilbage igen" er et velkendt udtryk, når vi skal fortælle vores børn, hvor højt vi elsker dem. I serien Hello Tomorrow på Apple TV+ bliver det udtryk taget til nye højder, når det pludselig bliver inden for rækkevidde at bo på Månen.

Serien udspiller sig i en slags retro-futuristisk verden med tydelig inspiration fra 1950'ernes og 60'ernes æstetik. Det står i stærk kontrast til en række futuriske elementer som fx flyvende biler og jetpacks. I dette miljø forsøger en gruppe sælgere at sælge timeshare-boliger på Månen. Billy Crudup (The Morning Show) er den talentfulde og ambitiøse sælger Jack, som har en uafrystelig tro på en lysere fremtid. Han inspirerer sine kolleger og indgyder nyt håb i sine desperate kunder. Men han balancerer på kanten til at fortabe sig i den drøm, som driver ham.

I rollerne ses udover Billy Crudup bla. Haneefah Wood (Truth Be Told, One Day at a Time), Alison Pill (Them, The Newsroom), Nicholas Podany (Harry Potter) , Dewshane Williams (The Umbrella Academy, In the Dark) og Hank Azaria (Brockmire, Ray Donovan).

Hello Tomorrow har premiere 17. februar på Apple TV+, hvor du kan se seriens første tre afsnit. Derefter kommer der et afsnit om ugen frem til 7. april.

Se traileren til Hello Tomorrow


Del artikel

Læs mere omApple TV+

Mest læste