Serier | Guides

Vi Elsker anbefaler i april 2023

Af
Alexander Jørgensen
5. april 2023
nye serier april 2023
Rachel Brosnahan tager en sidste omgang som Miriam 'Midge' Maisel i femte sæson af 'The Marvelous Mrs. Maisel' / Foto: Prime Video

Del artikel

Det ser ud til, at april kommer til at stå i komikkens og dramaet tegn. Her er 5 serier, vi glæder os til at binge i april.

April bliver åbenbart en måned, hvor vi både skal grine og græde, i hvert fald når det kommer til serier. De to dramaserier med komedie i ascendenten, Barry og The Marvelous Mrs. Maisel, sørger for et godt grin med deres afsluttende sæsoner.

Men der er også masser, der kan holde dig på kanten af din sofa og måske afkræve dig en tåre indimellem. Det kommer i form af den nye serier Sygeplejersken på Netflix og The Last Thing He Told Me på Apple TV+ med Jennifer Garner og Nikolaj Coster-Waldau på rollelisten.

Hvis du stadig mangler noget at se i påskeferien, kan du læse vores anbefalinger her.

Grease: Rise of the Pink Ladies

Den her er ikke til at komme udenom i april. Grease: Rise of the Pink Ladies tager os tilbage på Rydell High, fire år før Grease. Musicalserien følger fire piger, The Pink Ladies, i deres kamp for at frigøre sig selv fra konformiteten, for at leve deres eget liv og ikke mindst have det sjovt.

Der er ingen tvivl om, at serien har en tung arv at løfte, men vi ved, at vi blive nødt til at se den, om det så bliver knald eller fald.

Grease: Rise of the Pink Ladies kan ses på SkyShowtime 7. april.

The Marvelous Mrs. Maisel S5

Så er det blevet tid til den sidste sæson af The Marvelous Mrs. Maisel. Midge (Rachel Brosnahan) har kæmpet sig op fra ingenting i 50’ernes showbiz. Hun er endelig ved at skabe sig et navn i branchen, med alle de knubs, blå mærker og fjender det indebærer. Kan hun fuldbyrde sin himmelflugt, eller ender de mange fjender, hun har fået undervejs, med at få stækket hendes vinger?

En ting er sikkert, det bliver morsomt og til tider følsomt at følge Midge på den sidste del af hendes rejse.

The Marvelous Mrs. Maisel har premiere på Prime Video 14. april.

The Last Thing He Told Me

Hannah (Jennifer Garner) lever det gode liv. Hun bor på en husbåd sammen med sin smukke og omsorgsfulde mand, Owen (Nikolaj Coster-Waldau), og sin adoptivdatter, Bailey (Angourie Rice). Men pludselig forsvinder Owen, og han efterlader hende kun en pose penge og en besked: ”PROTECT HER”.

Det bliver starten på en vild jagt på svar for Hannah. Hvor kommer pengene fra, hvem var Owen virkelig, og hvem er efter Bailey?

The Last Thing He Told Me har premiere Apple TV+ 14. april.

Barry S4

Barry (Bill Hader), den psykopatiske lejemorder, der bare gerne vil være stjerne i Hollywood, er tilbage. Sidste sæson endte med, at han blev arresteret, og vi kan da også se, at meget af sæson fire kommer til at foregå med Barry bag tremmer.

Barry bliver nødt til at finde fred med, hvad han har gjort, og på en eller anden måde forsone sin persona som lejemorder med sin persona som skuespiller. På samme tid er Fuches (Stephen Root) stadig efter Barry, og NoHo Hanks historie spidser til, idet han får muligheden for konsolidere sin magt over LAs kriminelle underverden.

Barry S4 kan ses på HBO Max 17. april.

Sygeplejersken

Sygeplejersken er baseret på den virkelige historie om en dansk sygeplejerske på Nykøbing Falster Sygehus, der fik 12 års fængsel for fire tilfælde af forsøg på manddrab.

I serien følger vi den nyuddannede sygeplejerske Pernille (Fanny Louise Bernth), der skal starte på et nyt hospital og kommer under oplæring af den dygtige, men nogle gange lidt kolde Christina (Josephine Park). Snart begynder der at ske mærkelig ting på afdelingen. Patienter har uforklarlige symptomer, og nogle dør pludseligt. Kan Pernille opklare mysteriet, og tør hun overhovedet stå frem med det, hun ved?

Det ser ud til at blive en skræmmende serie om magtmisbrug og giftig arbejdskultur.

Sygeplejersken kan ses på Netflix 27. april.

Del artikel

Andre Serier | Guides

Mest læste