Serier | Guides

5 ting, du (måske) ikke vidste om 'The Witcher'

AfFreja Hertz Tefcke
4. maj 2021
Foto: The Witcher / Katalin Vermes / Netflix

Del artikel

Mange kender The Witcher med Geralt of Rivia, men ikke alle kender de facts, der knytter sig til serien.


The Witcher

Henry Cavill og stuntmanden


LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i april 2021

Han gjorde det for at vise den mest autentiske version af Geralt, og hvis han ikke var på settet, havde han et sværd, som han øvede med. Faktisk havde han hele syv sværd i alt (!) – tre i sit hjem, og fire på settet, så han altid kunne øve sig.

Dialog, dialog, dialog


The Witcher

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘A Discovery of Witches’ sæson 2 er fantasy for voksne

Originalt havde Geralt faktisk langt mere taletid, men skaberen af serien, Lauren Schmidt, opdagede, at Cavill kunne udtrykke meget mere med sit ansigt og kropssprog, efter at Cavill havde filmet halvdelen af sine talescener. Over halvdelen af Geralts taletid blev i sidste ende klippet fra, og det førte til den sammenbidte mande-mand, der er på skærmen.

Anya Chalotra og Yennefer


LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i maj 2021

Det betød, at hun i sidste ende takkede nej til en såkaldt bodydouble til sine nøgenscener, fordi hun mente, at hun virkelig skulle vise alle Yennefers følelser gennem transformering og intimitet – også igennem kropssproget, og det fungerede ikke med en bodydouble.

Elversproget


Elder SpeechElder Speech

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Tempoet skrues op i fjerde sæson af ‘The Handmaid’s Tale’

Derfor blev David J. Petersen (der blandt andet har skabt Dothraki fra Game of Thrones) hyret til at skabe sproget – han brugte en kombination af tysk, irsk, latinsk og walisisk til at skabe sproget, der bliver brugt under ritualer og andet magisk.

Rollefordeling


The Witcher

LÆS OGSÅ: Endelig er den her: 5 gode grunde til at se ‘Zack Snyders Justice League’

Man skulle umiddelbart ikke tro, at Superman selv skulle kæmpe for en rolle i et tv-program, men selvom han er en kæmpe fan af både The Witcher-spillene og -bøgerne, skulle han virkelig kæmpe for det. Han forsøgte, at få rollen, før det første afsnit overhovedet var skrevet, og Lauren Hissirch beskrev Cavill som irriterende under hans forsøg på at få den. Heldigvis endte han med at læse rollen og passede perfekt, og vi endte med Superman i rollen som svedig Witcher.

Bonus:

Badekarret


The Witcherikke

LÆS OGSÅ: WOW: 5 storslåede serier du kan se frem til i 2021

Det var selvfølgelig ikke svært at overbevise nogen om at fremvise Cavills olierede mave- og brystmuskler, men det var vigtigt, at det blev fremvist på den helt rigtige måde; nemlig på samme måde, som han sidder i spillene. Det er derfor et kæmpe nik til spillene, når vi ser Cavill med spredte ben og våde fødder ud over kanten af badekarret – og så er det da også lidt lækkert at kigge på, jo!

LÆS OGSÅ: Fem serier, du ikke kommer udenom i 2021

LÆS OGSÅ: 5 hit-serier, du (måske) ikke vidste startede som film

LÆS OGSÅ: Så du dem? 5 film og serier der gav os de største øjeblikke

Del artikel