Wrestlingdramaet 'Heels' er endnu bedre i anden sæson: Månedens anbefaling på C More

Af
Daniel Lindekilde Engberg
7. september 2023
Månedens anbefaling på C More september 2023
Stephen Amell som Jack Spade og Alexander Ludwig som Ace Spade i 'Heels' / Foto: C More
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png
Træd ind i ringen igen i anden sæson af dramaserien 'Heels', der giver en fed wrestlingaction og hjerteskærende drama.

Måske har du aldrig set en wrestlingkamp før, og det siger dig absolut ingenting, men det vil Heels med høj sandsynlighed lave om på. Serien giver ikke kun indblik i, hvordan wrestling fungerer og viser nogle fede shows i samme ombæring, men den fungerer også som et utrolig godt sammenskruet drama.

I den lille by Duffy i staten Georgia fylder wrestling meget. De to brødre Jack Spade (Steve Amell) og Ace Spade (Alexander Ludwig) kæmper for at holde deres fars eftermæle, amatørwrestlingligaen DWL, i live, efter at han har begået selvmord et år forinden. Det er en kamp, som både finder sted i og uden for ringen i deres søgen efter succes uden for wrestlingverdenen.

Virkeligheden banker på

Efter et kæmpe show ved South Georgia State-markedet begynder rusen fra det store publikum at aftage, og virkeligheden banker pludselig på. Den lille wrestlingliga DWL er i store økonomiske problemer, og der skal nye boller på suppen, hvis skuden skal vendes.

De håber at kunne bruge den store opmærksomhed fra markedet til at kunne indgå en lukrativ aftale med en streamingtjeneste, der vil løse alle deres professionelle problemer. Det kræver dog en endnu større indsats fra Jacks side, end han før har ydet, og tid er ikke noget, han har meget tilovers af.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

En splittet familie

Heels er også en advarende fortælling om at brænde sit lys i begge ender. Jack er i en konstant kamp for at balancere sit arbejde som sælger, styre wrestlingligaen og være der for sin familie. Det er en kamp, han er ved at tabe, efter at hans kone Staci (Allison Luff) er flyttet ud med deres søn, som også begynder at blive påvirket af familiens tumultariske tilstand.

Serien gør et virkelig godt arbejde ved at give os nok forståelse for karakterernes baggrundshistorie og motiver til, at man aldrig føler, at nogle af dem er skurke. Man har fuld forståelse for deres handlinger, selv om man ikke altid er enige i dem. Det gør dem på sin vis til meget sympatiske karakterer, selv om de ikke altid handler sympatisk. For man ved, at de ofte har hjertet på det rette sted, men ikke altid har mulighed for at gøre det rigtige.

Vi har altså fed wrestling og velskrevet drama om at følge sine drømme og om at veje det op imod det ansvar, der ligger på en i forhold til at tage sig af sine nærmeste. I det henseende minder Heels meget om af familiedramaer man kender fra serier som Yellowstone. Heels udmærker sig dog yderligere, når det kommer til håndteringen af sorg.

Traumer, der går i arv

Heels er en underdog-fortælling, hvor de fejlbehæftede, men alligevel sympatiske helte prøver at komme til tops. Men serien går et spadestik dybere og leverer også en hjerteskærende fortælling om, hvordan selvmord og sorg kan påvirke en familie.

Hele Spade-familien hjemsøges stadig på hver deres måde af deres fars selvmord for et år siden. Familien var langt fra perfekt, før farens pludselige og uforståelige handling, men det har givet grobund for en form for infektion, der langsomt, men sikkert påvirker familien i større og større grad.

De går rundt med deres følelser låst inde, indtil de endelig kommer frem i voldsomme udbrud, der truer med at såre deres nærmeste. En fremragende fortælling om, hvordan ubehandlet sorg går i arv, hvis den ikke bliver bearbejdet ordentligt.

Anden sæson af Heels har fået premiere på C More, hvor du kan se de to første afsnit i sæsonen lige nu, og der kommer nye afsnit hver tirsdag. Hele første sæson af Heels kan også ses lige nu på C More.

Del artikel

Læs mere omC MoreDramaAnnonce