Serier | Nyheder

3 tips til skandinavisk uhygge

AfTrine Jerichau Roslev
23. oktober 2019
Foto: C More

Del artikel

Elskede du Broen og Forbrydelsen? Så kan du med garanti finde inspiration til din næste oplevelse med skandinavisk uhygge lige her.

Himmelsdalen


HimmelsdalenVikingsStranger Things

Helena tager af sted fra sit hjem i Västerås, men hun må snart sande, at Himmelsdalen slet ikke er noget resort, men et sted, hvor der forskes i og eksperimenteres med psykisk syge mennesker.

Serien er produceret af Yellowbird for C More og svensk TV4 i samarbejde med TMG og Fabula Pictures. Manuskriptet er baseret på bogen Himmelsdalen af forfatteren Marie Hermansson.

Jægerne


Jægerne

Erik Bäckström (Rolf Lassgård) lever tilbagetrukket i det nordlige Sverige efter en konfliktfuld tilværelse som politimand. Han opdager dog snart, at end ikke her kan han bo i fred, da han opdager en dyster hemmelighed om områdets helt, den lokale mineentreprenør.

Jægerne er instrueret af Jens Jonsson og har ud over Rolf Lassgård (Dag) også Johannes Kuhnke (The Rain), Ia Langhammer (Elsk Mig), Pelle Heikkilä (Aallonmurtaja) og Johan Marenius Nordahl (Gåsmamman) på rollelisten.

Savnet


Savnet

Genforeningen forløber dog slet ikke, som Maja havde håbet, for fundet af en død kvinde i en vejgrøft sender hende ud på en grufuld opklaringsmission. Skyldes kvindens død en ulykke, et selvmord eller et mord?

I Savnet medvirker blandt andre to af skuespillerne fra den succesfulde serie Springfloden Helena Bergström og Johan Widerberg.

LÆS OGSÅ: Serier vi glæder os til på C More i november

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder