Serier | Nyheder

5 gode serier på HBO i december

AfTrine Jerichau Roslev
27. november 2019
Foto: Vikings sæson 6/Björn Ironside/HBO Nordic

Del artikel

Hvilke serier skal du se på HBO Nordic i december? Få nogle bud i denne artikel, hvor vi fremhæver de fem serier, som vi glæder os allermest til at se.


Vikings sæson 6


Premiere 5. december

Vikings sæson 6 står naturligvis øverst på listen over de serier, vi glæder os mest til i denne måned. I denne sjette sæson lander vi i Kattegat efter det store slag mellem de to brødre og sønner af Ragnar Lothbrok, Björn Ironside og Ivar the Boneless. Sidstnævnte er efter kampen flygtet ud i mørket, mens Björn er kronet af Lagertha som ny konge af Kattegat.

Se traileren for den nye sæson

Sæson 6 kommer til at bestå af to dele. Den første del kan ses fra den 5. december og vil forløbe over 10 episoder. I rollerne som Ragnar Lothbroks sønner, Ivar the Boneless og Hvitserk skal vi igen opleve de to danske skuespillere Alex Høgh Andersen og Marco Ilsø.

I andre bærerende roller skal vi se og gense Katheryn Winnick (Bones) som Lagertha, Gustaf Skarsgård (Darling) som Floki, Alexander Ludwig (The Hunger Games) som Björn Ironside, Peter Franzén (Dog Nail Clipper) som Harald Finehair og Jordan Patrick Smith (Neighbours) som Ubbe.


Tell Me a Story sæson 2


Premiere 6. december

Denne serier giver tre klassiske eventyr et twist; Skønheden og udyret, Tornerose og Askepot hvirvles ind i et gyserplot.

Tell Me a Story udspiller sig i den amerikanske musikby Nashville i Tennesse, hvor vi skal følge familien Pruitt og deres forsøg på at håndtere de problemer og udfordringer, som de støder på i dagligdagen.

Se traileren til Tell Me a Story sæson 2

På rollelisten finder vi blandt andet Paul Wesley (The Vampire Diaries), Matt Lauria (Friday Night Lights) og Eka Darville (The Originals). Sæsonen består af ti episoder.


The L Word: Generation Q


Premiere 9. december

I denne nye dramaserie får vi et gensyn med vennerne fra The L Word. The L Word: Generation Q er en fortsættelse, og vi skal derfor igen følge Bette Porter (Jennifer Beals), Alice Pieszecki (Leisha Hailey) og Shane McCutheon (Katherine Moennig).

Få et gensyn med personerne fra den oprindelige serie i traileren til The L Word: Generation Q:

Sammen med et nyt cast bestående af forskellige LGBTQIA-karakterer oplever de kærlighed, hjertesorger, sex, nederlag og succes i L.A. De nye karakterer består blandt andre af Dani Nunez (Arienne Mandi), Micah Lee (Leo Sheng), Finley (Jacqueline Toboni), Sophie Suarez (Rosanny Zayas) og Gigi (Sepideh Moafi).


Work in Progress


Premiere 9. december

Work in Progress er en ny Showtime-serie og en rørende komedie. Den handler om Abby McEnany, der spiller en 45-årig kvinde, som beskriver sig selv som "fed og queer".

Serien udspiller sig i Chicago, hvor Abby tilfældigt indleder et uventet forhold. Serien er skabt af Abby McEnany, Tim Mason og Lilly Wachowski. Sæsonen består af 8 episoder, hvori vi også skal møde Karin Anglin, Celeste Pechous og Julia Sweeney.

Se traileren her:


Baron Noir sæson 2


Premiere 18. december

Den sidste serie på listen er Baron Noir sæson 2 og er en fransk politisk dramaserie. Den fortæller historien om Phillippe Rickwaert, der både er borgmester i det nordlige Frankrig og medlem af det franske parlament.

Kandidaten for venstrefløjens største parti ofrer Rickwaert for at redde sin valgkampagne. Efter dén svinestreg ser Rickwaerts fremtid sort ud.

Blandt de medvirkende skal vi opleve Anna Mouglalis (Republican Gangsters), Astrid Whettnall (The Missing), Hugo Becker (Gossip Girl) og Kad Merad (Welcome to the Sticks) i den politiske dramaserie.

Andre serier på HBO Nordic i december


Wataha

Marvel's Runaways sæson 3, premiere 13. december

Foodie Love, premiere 25. december

TEST DIN VIDEN: Quiz om His Dark Materials

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Watchmen afsnit 6

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste