Serier | Nyheder

5 Halloween-udklædninger fra serieverdenen

AfFreja Hertz Tefcke
24. oktober 2019

Del artikel

Jeg indrømmer det gerne: Jeg er en storelsker af alt Halloween! Folk er klædt ud, der er uhygge overalt, gys i TV, falsk blod i lange baner og græskar. Det er – for mig, i hvert fald – en helligdag, der burde fejres (også selvom det teknisk set ikke er en helligdag)!

Under alle omstændigheder så kan det dog være svært at finde ud af, hvad man skal klæde sig ud som, når man bliver inviteret til en Halloween-fest, så læs med her og find en udklædning fra serieverdenen.

Halloween-udklædning nr. 1: Harley Quinn


DC-karakteren Harley Quinn

Desuden er hun sjov at være klædt ud som. Man kan være lidt djævelsk, lidt sexet og utrolig kaotisk, uden at det gør noget som helst, og så har man en undskyldning for at løbe rundt med en gigantisk hammer, rottehaler og leggings, og hvem vil sige nej til den mulighed?


Halloween-udklædning nr. 2: Jokeren


Jokeren

Jokeren er så fed, og man kan gå i alle mulige retninger; du kan lave et 3D-sår på kinderne, kun arbejde med ansigtsmaling og blive den klassiske animerede Joker, lave en fuld Heath Ledger eller endnu bedre, gå direkte efter den nyeste Joker på stammen.

Man kan selvfølgelig også køre en fuld tegneserie-Joker og så bare være klædt i grønt og lilla, mens man griner manisk og kysser lidt på Harley Quinn (vær dog obs på, at din kæreste måske ikke bliver glad for, at du kysser på Harley Quinn, hvis hun ikke er klædt ud som hende…).


Halloween-udklædning nr. 3: Den grædende nonne fra American Horror Story


American Horror Story

Et hvidt ansigt, sorte øjne og sorte tårer, et stykke hvidt stof hen over hovedet, og så er du klar. Det er et super effektfuldt kostume, der kan skræmme enhver fra vid og sans, hvis man står i et mørkt hjørne og gemmer sig lidt. Udklædningen kræver ikke meget mere end det (men pas på, hvis du er i byen en mørk aften – måske bliver folk lidt for bange)!


Halloween-udklædning nr. 4: Rick fra Rick and Morty


Rick

Rick er måske én af de mere svære ansigtsmalinger, men det er altså det værd, når man bliver færdig med ham. Især er Rick god til fester, fordi du har en undskyldning for at drikke masser af øl, da hangen til øl er en del af din karakter!

Rick er også sjovt at løbe rundt som – du skal bare bruge en hvid laboratorie-kåbe, en grå (og vild) paryk, en god mængde ansigtsmaling (jeg kan anbefale at tjekke Faraos Cigarer ud, hvis du mangler), en øl klistret til hånden og ej at forglemme en manisk, alkoholiseret attitude, hvor du samtidigt ved bedre end alle andre og værsgo’, så er du Rick!

Halloween-udklædning nr. 5: Zombie

En klassisk, men ikke desto mindre fantastisk udklædning!

Zombier er efterhånden et ret kendt fænomen (tak til The Walking Dead for det), og det kan da godt være, at der er mange zombie-udklædte derude, men udklædningen er altså også hamrende effektiv.

Kostumet kræver lidt ekstra arbejde, når der både skal være sår og blod, kontaktlinser og den døde rallen, de ofte kommer med, men det er så meget det værd, for når du dryppende af blod går gennem din by, får du folk til at dele sig som Moses ved havet, og det er den absolut fedeste følelse!

Hvis man er til fest, er det endnu bedre, for der kan man finde et mørkt hjørne og skræmme folk, og jeg kan (næsten) garantere, at man vinder en udklædningspris, hvis man gider at bruge tiden på at forvandle sig til en zombie.

Bare husk, at du skal slæbe fødderne efter dig, ralle lidt, som om dine lunger er ved at gå i opløsning, og gå konsekvent efter folks hals og hoveder!


Video: Sådan kommer du til at ligne en zombie


Del artikel

Læs mere omThe Walking Dead

Andre Serier | Nyheder